Aż się łezka w oku zakręciła, ale ten czas leci. Pamiętam jakby to było wczoraj jak jaraliśmy się z kolegami tym w podstawówce...
@UP no ba
"dzisiejszy dzień przywitał nas kwasnym deszczem i jebiącym jajkiem wiatrem... w wiejowicach? , p🤬dowie i k🤬alu... "
pierwszy raz, słuchałem na CD w mojej 5 klasie podstawówki... ( albo 6 ) czyli jakieś... 10-11 lat temu ?... maras. K🤬aaaa... i żeby sie mama w tedy nie dowiedziała co za płyty mam od kolegów
. jaka czajana. ale to było jednak piekne... teraz sama chała albo robienie z siebie idioty.

pierwszy raz, słuchałem na CD w mojej 5 klasie podstawówki... ( albo 6 ) czyli jakieś... 10-11 lat temu ?... maras. K🤬aaaa... i żeby sie mama w tedy nie dowiedziała co za płyty mam od kolegów

podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750
K🤬a huta, płaczę ze wzruszenia
Zaraz wspomnienia wracają, kiedy internet był dobrem luksusowym i na płytach wszystko biegało. I nie żałuję tego za c🤬j, bardziej szkoda mi dzisiejszych dzieciaków, które będą mogły powspominać co najwyżej czas spędzony przed kompem.

podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
pamiętam jak na wycieczkę wziąłem, specjalnie nagrałem płytę do discmana
@ Ig0r
"gdy pogoda ci nie sprzyja, to p🤬lnij ojca w ryja!"
"gdy pogoda ci nie sprzyja, to p🤬lnij ojca w ryja!"
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile

"Coś ty z niego zrobiła? Aa Ty k🤬o!"
"Bobek zrobił sobie z twarzy pielęgniarki puzzle"
Ale się człowiek naczaił w domu, żeby rodzicielka nie nakryła podczas słuchania
.
"Bobek zrobił sobie z twarzy pielęgniarki puzzle"
Ale się człowiek naczaił w domu, żeby rodzicielka nie nakryła podczas słuchania

kiedys za gowniarza, hity hiciory;]
Teraz....?
Teraz sie tego 30 sekund nie da sluchac, tak j🤬e zalosne jest
Teraz....?
Teraz sie tego 30 sekund nie da sluchac, tak j🤬e zalosne jest
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
ehhh to co było już nie wróci ... ale pętam jak na kolonii ktos mi puścił pare fragmętów huty