Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2015-10-26, 20:06 2
Teraz możecie sobie szczekac, już trochę za późno, trzeba było babciom zabrać dowody - na kolejne 20 lat, nie tylko 8 lat temu
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-27, 9:30 8
My tu walczymy o każdy głos, a tymczasem rolniczy Londyn głosuje na PSL..... zawiedli nas jak szlachta zawiodła Szkotów pod Falkirk...
Zgłoś
Magicalan 2015-10-27, 15:24 1
Takie prawdziwe..
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-27, 16:53
Matixxx prawdziwy polak patriota.
"Żółć to najbardziej polskie słowo. Nie tylko składa się z samych liter występujących jedynie w języku polskim ale także idealnie opisuje charakter naszej społeczności; zawiść frustracja gniew zazdrość"
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-27, 17:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-27, 19:11
Imigranci to dar dla europejskiej prawicy. Nic tak nie zwiększa poparcia dla prawicy jak zagrożenie z zewnątrz. A co do sytuacji w kraju to mamy to na co sami się zgodziliśmy. Tych 460 posłów nie wzięło się z kosmosu.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-27, 19:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Namex 2015-10-27, 19:23 2
Dla tego kraju nie ma już nadziei.
Zgłoś
Roger89 2015-10-27, 20:25 2
PIS- PO jedno zlo...
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-27, 20:43
pzpr lub pzpr hmm... ciężki wybór
Zgłoś
kminus13 2015-10-27, 21:44 8
Czy tylko mnie wkur*iają taka postać wypocin na temat PiS'u? Czy tylko mnie wkur*iają te zje*y które straszą PiSem, załamują się po wyborach udając anty-systemowych a skrycie kochających PO typu - "głosuje na PO bo to mniejsze zło" ale wstydzących się przyznać że kochają tą partie? Czy ktoś im kur*a może wytłumaczyć że nie ma różnicy między jednym gównem zwanym PIS a drugim PO? "PiS to koniec świata, a PO to źle a stabilnie", ch*j wam w dupę lemingi głosujące i broniące PO, a jeszcze większy dla frajerów popierających PiS, to przez takich naiwniaków żyjemy w takim gównie...
przepraszam, trochę się zdenerwowałem...
"podzielmy się na 2 partie, niech te durnie myślą że mają jakiś wybór"
czasem wstyd mi że jestem polakiem...
Zgłoś
T0B1 2015-10-28, 8:15

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-28, 12:31
@kminus13: W robocie mam 2 takie osoby co po wygranej pisali i głosili wszem i wobec, że czas pakować walizki.

W poniedziałek z kumplem pytaliśmy się czy już mają bilety. Do piania pierwsi, ale do wyjazdu ostatni (niestety)

Typowe lemingi, to co tefałen w fucktach powiedział, to na następny dzień lecieli do roboty rozpowiadać, a tóż po transmisji już posty na Fejsbuczku leciały.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-28, 23:03
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem