Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bloodwar 2015-10-26, 20:06 2
Teraz możecie sobie szczekac, już trochę za późno, trzeba było babciom zabrać dowody - na kolejne 20 lat, nie tylko 8 lat temu

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
w................4 2015-10-27, 9:30 8
My tu walczymy o każdy głos, a tymczasem rolniczy Londyn głosuje na PSL..... zawiedli nas jak szlachta zawiodła Szkotów pod Falkirk...
Zgłoś
Magicalan 2015-10-27, 15:24 1
Takie prawdziwe..

podpis użytkownika

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
a................m 2015-10-27, 16:53
Matixxx prawdziwy polak patriota.
"Żółć to najbardziej polskie słowo. Nie tylko składa się z samych liter występujących jedynie w języku polskim ale także idealnie opisuje charakter naszej społeczności; zawiść frustracja gniew zazdrość"
Zgłoś
m................x 2015-10-27, 17:08
arkhamasylum napisał/a:

Matixxx prawdziwy polak patriota.
"Żółć to najbardziej polskie słowo. Nie tylko składa się z samych liter występujących jedynie w języku polskim ale także idealnie opisuje charakter naszej społeczności; zawiść frustracja gniew zazdrość"

charkter naszej społeczności to WK🤬IENIE ze jebiemy za 10 zł /h na nasze dzieci ale jak wiesz światły kolego realna wartość pieniądza w Polsce za rzadów obecnej koalicji pozwala ci na kupno zupek chinskich parytet sily nabywczej czy jakos tam niewiem sram na terminologie jak jestes inteligetny to zczaisz o co mi chodzi jestesmy w czrnej dupie dosłownie bo imigranci juz chca dopasc twojego chłopaka/ dziewczyne
Zgłoś
a................m 2015-10-27, 19:11
Imigranci to dar dla europejskiej prawicy. Nic tak nie zwiększa poparcia dla prawicy jak zagrożenie z zewnątrz. A co do sytuacji w kraju to mamy to na co sami się zgodziliśmy. Tych 460 posłów nie wzięło się z kosmosu.
Zgłoś
M................6 2015-10-27, 19:13
matixxx napisał/a:

stonoga miał racje ............... niestety

chciałem dać post na temat wyborów ale ten pedały admin ktoremu skarpeta z dupy wyłazi usuwa moj kazdy post mam pełną rodzine i nie narzekam na flustracje seksualne ale jestem zawiedziony wynikami . i niech się nie przyp🤬ala zaden poliglota ze błedy w PISowni c🤬j na to kłade . NIE o tako POLSKE walczyłem

a i jeszce chciałbym wtrącic jedna rzecz dlaczego zaden troll , skarpeta , pedał nie odwarzy się na polemike w tym temacie . bo juz po wyborach wy k🤬y sprzedajne wyskocz pało w realu Jarek mówił ze kibice ze patrioci zobaczymy zobaczymy jak nie mam racji to wielki czarny c🤬j mi w dupe ale i tak nic sie nie zmieni PAMIETAJCIE

Wiesz co ja dostałem za napisanie "sp🤬alaj" do trolla na tym serwisie?

Blokade na miesiąc
Zgłoś
Namex 2015-10-27, 19:23 2
Dla tego kraju nie ma już nadziei.
Zgłoś
Roger89 2015-10-27, 20:25 2
PIS- PO jedno zlo...
Zgłoś
P................z 2015-10-27, 20:43
pzpr lub pzpr hmm... ciężki wybór
Zgłoś
kminus13 2015-10-27, 21:44 8
Czy tylko mnie wkur*iają taka postać wypocin na temat PiS'u? Czy tylko mnie wkur*iają te zje*y które straszą PiSem, załamują się po wyborach udając anty-systemowych a skrycie kochających PO typu - "głosuje na PO bo to mniejsze zło" ale wstydzących się przyznać że kochają tą partie? Czy ktoś im kur*a może wytłumaczyć że nie ma różnicy między jednym gównem zwanym PIS a drugim PO? "PiS to koniec świata, a PO to źle a stabilnie", ch*j wam w dupę lemingi głosujące i broniące PO, a jeszcze większy dla frajerów popierających PiS, to przez takich naiwniaków żyjemy w takim gównie...
przepraszam, trochę się zdenerwowałem...
"podzielmy się na 2 partie, niech te durnie myślą że mają jakiś wybór"
czasem wstyd mi że jestem polakiem...
Zgłoś
T0B1 2015-10-28, 8:15
Jest jeszcze szansa to wszystko odkręcić - wystarczy, że znowu jakiś samolot rządowy, tym razem napchany posłami PiSu, p🤬lnie w jakąś brzozę.
Z drugiej strony na co ja liczę - ten naród w większości nie potrafi zagłosować na coś innego niż PiS czy PO, mimo, że partie te dymają nas jak leci. Co wybory to samo...

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
q................u 2015-10-28, 12:31
@kminus13: W robocie mam 2 takie osoby co po wygranej pisali i głosili wszem i wobec, że czas pakować walizki.

W poniedziałek z kumplem pytaliśmy się czy już mają bilety. Do piania pierwsi, ale do wyjazdu ostatni (niestety)

Typowe lemingi, to co tefałen w fucktach powiedział, to na następny dzień lecieli do roboty rozpowiadać, a tóż po transmisji już posty na Fejsbuczku leciały.
Zgłoś
z................s 2015-10-28, 23:03
@up i wyżej Idiotą jest ten co wybiera PiS i PO. Wszak dekle raczcie zauważyć że te dwie partie to to samo. 25 lat temu siedzieli razem a wielu posłów było w obu partiach. To jest Fasada. Jedyna różnica jest taka że PO jest bardziej pro UE i szwaby a PiS to żydo USrAel. Tyle miałem do powiedzenia i nie zdziwcie się jak za miesiąc albo 6 znowu z was zrobią mielonkę i p🤬lnik... Sami tego chcieliście.
Zgłoś