👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

benykuleczka napisał/a:
Jak chcesz wrzucać coś, to przynajmniej wpisuj poprawnie tagi. Czyli tak, jak Krzyks napisał, bo później jest większy burdel i jęczenie niż to warte![]()
P.S. A zabawa nazywa się 'zakręcony'. Tak po polsku![]()
Dokładnie. Ta zabawa została wymyślona, zanim ktokolwiek myślał o crash testach. Jakiś nowomodny wodzirej klepnął taki tekst i już wśród młodych panuje przekonanie, że to oni wymyślili.
slubomania.pl/index.php/zabawy-weselne/8-zakrcony-wider
Autor jak widzę poprawił co nieco. Ok.
Co do samego filmiku - podziwiam te weselne zabawy i animatorów... Przecież na takiej imprezie powinno dyżurować więcej karetek, niż na meczu Lech-Legia.

tak to po pijaku jest, jak sobie obieżesz jakiś cel, niezłomnie do tego dążysz, pan bardzo chciał wygrać
u mnie najczęściej to łóżko, na pełnej piździe tylko to mam w głowie i załącza się autopilot

u mnie najczęściej to łóżko, na pełnej piździe tylko to mam w głowie i załącza się autopilot
krzyks napisał/a:
Autor jak widzę poprawił co nieco. Ok.
Ta, autor poprawił

Gram na weselach, jestem specem w temacie. tTa akurat zabawa jest średnia, najlepszy z tego wszystkiego jest śmiech ciotek, stryjenek, kuzynek i innych wylaszczonych kobitek, cyt. " łechechecheche...iiiiiiiaaaaahahahahaha, łoiiiiichecheche, aaaaaaiiiiiiiłełechłechłechłe....." i tak całe poprawiny. Pomaga to przetrwać wódka i godziwe wynagrodzenie za joba.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie