Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ładnie idzie, ale wnętrze badziew i odpust. Za te pieniądze mogliby zrobić coś eleganckiego i z klasą, a nie jarmark.
większość tych samochodów przejeżdża tylko 1000 km a potem stoją i gniją w garażu jakiegoś bogatego szejka, więc nie muszą być mega wypas eleganckie; liczy się cena - jest drogie - trzeba kupić
pakicito napisał/a:
większość tych samochodów przejeżdża tylko 1000 km a potem stoją i gniją w garażu jakiegoś bogatego szejka, więc nie muszą być mega wypas eleganckie; liczy się cena - jest drogie - trzeba kupić
Dobra, kupię trabanta, dorobię tórbospojler i wystawię za cenę 93383957973495zł to ci idioci będą się o niego zabijać?
auto bardzo fajne i ciekawy dzwiek silnika,ale komentarz Clarksona jak zwykle mnie zabił
konto usunięte
2012-05-02, 21:02
to odrzutowiec a nie samochód, miałem okazje jechać i każdemu kto ma okazje bardzo polecam, fantastyczny samochód.
auto za pare ładnych baniek a film kręcony butelką po piwie...
konto usunięte
2012-05-02, 21:40
Automat eh wiem, że połowa znawców aut powie, że inaczej być nie może przy takiej mocy, ale auto bez manuala to jak szturchanie kobiety drewnianą laską, która się podpiera stary człowiek. Niby trzecia noga, a to nie to samo. Tak po prawdzie jak mi nie będzie stawał, to też sobie kupie takie.
konto usunięte
2012-05-02, 22:16
Kapral a jeździłeś porządnym, sportowym automatem że tak mówisz? Szybka skrzynia złopatkami daje ogromny fun, a po za tym do tego auta manual nie pasuje...
konto usunięte
2012-05-02, 23:03
konto usunięte
2012-05-02, 23:56
marcinsud napisał/a:
Ładnie idzie, ale wnętrze badziew i odpust. Za te pieniądze mogliby zrobić coś eleganckiego i z klasą, a nie jarmark.
ale z ciebie kozomłot, " za te pieniądze " to wnętrze robią Ci jakie chcesz, koleś chciał "jarmark" to ma jarmark
konto usunięte
2012-05-03, 1:42
marcinsud napisał/a:
Żeby mieć choć namiastkę takiego "jrmarku" w swoim aucie robiłbyś laskę kolesiowi przez okrągły rok jak nie dłużej
konto usunięte
2012-05-03, 12:11
Booooyakasha napisał/a:
ale z ciebie kozomłot, " za te pieniądze " to wnętrze robią Ci jakie chcesz, koleś chciał "jarmark" to ma jarmark
Ale faktem jest, że zamówił wnętrze jak dla cygana
wlatca852 napisał/a:
Badziew? człowieku to jest prawdziwe drewno i materiały których nie znajdziesz w samochodach za mniej niż 0,5 miliona,
Pełno jakiegoś plastikowego chromu, światełek, oczojebnych świecidełek-wygląda zupełnie jak zabawka z tesco za 19,99zł