👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba jeden z pierwszych filmów z mojego miasta Nysy i taki głupi. Ehh

^ dopisek pod nickiem "onanista" mówi o Tobie wszystko. Wracaj do walenia konia, to pewnie jedyna zabawa jaką znasz

hoszo napisał/a:
A mi szkoda takich jak ty. Ludzi, niepotrafiących stosować się do najprostszych zasad, bo akurat chciało im się pobawić i powygłupiać.
Typowy idealny człowiek, żryj, pracuj, żryj, śpij, żryj, pracuj, żryj, śpij. Co 2 lata wyjazd nad polskie morze, żryj, pracuj, żryj, śpij
Miłego życia Janusz.

Trzeba czasem chociaż trochę się powygłupiać.
inaczej można dostać pier.dolca.
inaczej można dostać pier.dolca.

te srodki chemiczne na tych myjniach sa mega kurewskie nie jest to dobry pomysl psikac sie nimi

"te srodki chemiczne na tych myjniach sa mega kurewskie nie jest to dobry pomysl psikac sie nimi"
0.38 pianą go
0.38 pianą go
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie