zapłacili to niech się leją.dopóki niczego nie niszczą to według mnie jest ok

oni mają gówno w głowie
w sumie tej po lewej postawił bym kloca na klatę
a później szybki samogw🤬t nad jej twarzą
w sumie tej po lewej postawił bym kloca na klatę
a później szybki samogw🤬t nad jej twarzą

Zabrakło tam prawdziwego Sadola, "oblewać kolegów wodą..... Nie lepiej wybrać wosk"
Pop🤬liło Was z tymi hejtami. Jak całe życie byliście grzeczni i nie odp🤬laliście takich/podobnych głupot, to do tej pory jestescie p🤬dami i ciotami.
Jeśli komentujący są około 30tki.
Ciemno troche alko w jusze i pomysł wychodzi sam. Nie ma nic złego w tym co robią, na swój sposób jest to zabawne. Największa "beka" to jest właśnie z takich poprawnych sk🤬ysynów jak niektórzy z was

Rozdali pińćset plus na wsi, to dziewczyny mogą się w końcu przekonać, jak działa myjnia samoobsługowa.
Czytam, czytam i czytam sobie i ...
K🤬a wy jełopy p🤬lone, a co wyście robili jako młodzi? Żadnych głupich pomysłów nie mieliście gdzie starsi na was patrzeli jak na pojebów? Jeśli faktycznie nie to powiadam wam, musieliscie mieć nieźle zj🤬e młode lata. Był czas pracy, pomagania starym czy dziadkowi na polu, ale były też poj🤬e zabawy, tak nawet w wieku 18 lat.
Teraz normalne to siedzenie przed komputerem, wyjście na dwór to jakiś hardcore, a wykonywanie szybkich ruchów to morderstwo i ogromna głupota dla debili.
Zastanówcie się, przynajmniej raz.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
K🤬a wy jełopy p🤬lone, a co wyście robili jako młodzi? Żadnych głupich pomysłów nie mieliście gdzie starsi na was patrzeli jak na pojebów? Jeśli faktycznie nie to powiadam wam, musieliscie mieć nieźle zj🤬e młode lata. Był czas pracy, pomagania starym czy dziadkowi na polu, ale były też poj🤬e zabawy, tak nawet w wieku 18 lat.
Teraz normalne to siedzenie przed komputerem, wyjście na dwór to jakiś hardcore, a wykonywanie szybkich ruchów to morderstwo i ogromna głupota dla debili.
Zastanówcie się, przynajmniej raz.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Nikodem_Szulcc napisał/a:
Pop🤬liło Was z tymi hejtami. Jak całe życie byliście grzeczni i nie odp🤬laliście takich/podobnych głupot, to do tej pory jestescie p🤬dami i ciotami.
Sorry ale nawet jeśli mają koło 20tki to są ciotami. Goście na filmie dobrze się bawią nie robiąc przy tym nikomu nic złego. Jak dla mnie filmik pozytywny.