📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Ciekawe co do powiedzenia w tej materii ma użytkownik bloodwar , aż dziwne że jeszcze się nie wypowiedział . (chłopie co z tobą , starzejesz się ?)

Je**ni snajperzy! Jak ja ich nie cierpię- I w grach i w rzeczywistości...

tu jest filmik snajpera ASG a nie to coś aż szkoda czasu wypowiadać się na ten temat.
polecam obejrzeć w lepszej rozdzielczości
watch?v=OkX5iKHZf58

bania88
ja jestem postronny i obie rzeczy pierdziele ;D
ASG nie wygląda tak ze nic się nie stanie i jest git, nie czujesz kulki. Ty chyba nie dostałeś ;x
ja jestem postronny i obie rzeczy pierdziele ;D
ASG nie wygląda tak ze nic się nie stanie i jest git, nie czujesz kulki. Ty chyba nie dostałeś ;x

@memekx
Nie wszyscy chcą iść do wojska, a poprzez ASG chcą spełniać swoje militarno-historyczno-rekonstrukcyjne pasje "komandosie"
Pewnie sam swojej opasłej dupy sprzed kompa nie ruszyłeś, a doświadczenie militarne zdobyłeś Codzie
@bania88
Uwierz mi, że boli
Nie raz zdarzało się, że ktoś stracił zęba, albo dostał po ciele tak, że porobiły się od kulek krwawe "krostki" A w paintballu czasem zdarzają się przypadki zmywania/ zacierania farby (bo nie jest to jakaś super trwała farba). Osobiście sam się strzelam (asg), próbowałem też paintballa, ale większą satysfakcję mam z asg, przynajmniej mogę pobawić się czymś co przypomina prawdziwą broń wizualnie i pobiegać w oryginalnym szpeju. Owszem, jak ktoś lubi dynamikę, to paintball będzie lepszy, bo w asg jak ktoś się bawi na dłuższą metę, to często jest to zabawa połączona z survivalem.
Nie wszyscy chcą iść do wojska, a poprzez ASG chcą spełniać swoje militarno-historyczno-rekonstrukcyjne pasje "komandosie"

@bania88
Uwierz mi, że boli

bania88, odejdź od kompa i wyjdź na jakąś akcje to zobaczysz to twoje nie poczucie strzału, a po za tym ASG to dżentelmeńska gra i każdy normalny gracz podnosi rękę że dostał, a nie jakiś immortal wtedy wiadomo co z nim zrobić seria po twarzy to się chłopak nauczy.
Paintball jest taka zabawa dla dzieci biegać bez sensu i napier*dalać do siebie uuu ale się jaram no naprawdę.
Paintball jest taka zabawa dla dzieci biegać bez sensu i napier*dalać do siebie uuu ale się jaram no naprawdę.
uwaga, jestem ekspertem: w paintball`u farba to barwiona żelatyna spożywcza, farba schodzi pod wpływem ciepłej wody, tak, scieruchy się zdarzają. paint boli o wiele mocniej niż groszek z asg, mimo, że granica bezpiecznych fps`ów jest przyjęta na 300, to i tak zostawia wielkie sine krwiaki, o pęknieciach skóry z bliższej odległosci nie wspominając.
Dziękuje, polecam się na przyszłosc.
Dziękuje, polecam się na przyszłosc.

RainbowDash napisał/a:
I zaraz zacznie się wojna piantball'owców z airsoftowcami
.
ASG - Strzelanie do siebie plastikowymi kulkami pistolecikami z odupstu.
Paintball - Bawienie się farbkami jak na zajęciach plastycznych w podstawówce.
Obie te rzeczy są dla pedałów. Tylko czarnoprochowce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie