Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
MadDave 2013-02-06, 22:26
Ciekawe co do powiedzenia w tej materii ma użytkownik bloodwar , aż dziwne że jeszcze się nie wypowiedział . (chłopie co z tobą , starzejesz się ?)
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-06, 22:35
Je**ni snajperzy! Jak ja ich nie cierpię- I w grach i w rzeczywistości...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-06, 23:04 16

tu jest filmik snajpera ASG a nie to coś aż szkoda czasu wypowiadać się na ten temat.

polecam obejrzeć w lepszej rozdzielczości
watch?v=OkX5iKHZf58
Zgłoś
nobas 2013-02-06, 23:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bania88 2013-02-07, 0:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kamykpop 2013-02-07, 0:46
Takim lobem leci że przez komin można kogoś ustrzelić...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 1:08
bania88
ja jestem postronny i obie rzeczy pierdziele ;D
ASG nie wygląda tak ze nic się nie stanie i jest git, nie czujesz kulki. Ty chyba nie dostałeś ;x
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 1:23
Chcecie realizm ? Zapraszam do wojska "Komandosi"
Zgłoś
Danlew 2013-02-07, 1:44 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 1:45
@memekx

Nie wszyscy chcą iść do wojska, a poprzez ASG chcą spełniać swoje militarno-historyczno-rekonstrukcyjne pasje "komandosie" Pewnie sam swojej opasłej dupy sprzed kompa nie ruszyłeś, a doświadczenie militarne zdobyłeś Codzie

@bania88

Uwierz mi, że boli Nie raz zdarzało się, że ktoś stracił zęba, albo dostał po ciele tak, że porobiły się od kulek krwawe "krostki" A w paintballu czasem zdarzają się przypadki zmywania/ zacierania farby (bo nie jest to jakaś super trwała farba). Osobiście sam się strzelam (asg), próbowałem też paintballa, ale większą satysfakcję mam z asg, przynajmniej mogę pobawić się czymś co przypomina prawdziwą broń wizualnie i pobiegać w oryginalnym szpeju. Owszem, jak ktoś lubi dynamikę, to paintball będzie lepszy, bo w asg jak ktoś się bawi na dłuższą metę, to często jest to zabawa połączona z survivalem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 10:36
bania88, odejdź od kompa i wyjdź na jakąś akcje to zobaczysz to twoje nie poczucie strzału, a po za tym ASG to dżentelmeńska gra i każdy normalny gracz podnosi rękę że dostał, a nie jakiś immortal wtedy wiadomo co z nim zrobić seria po twarzy to się chłopak nauczy.

Paintball jest taka zabawa dla dzieci biegać bez sensu i napier*dalać do siebie uuu ale się jaram no naprawdę.
Zgłoś
siarasiarecki 2013-02-07, 11:00
uwaga, jestem ekspertem: w paintball`u farba to barwiona żelatyna spożywcza, farba schodzi pod wpływem ciepłej wody, tak, scieruchy się zdarzają. paint boli o wiele mocniej niż groszek z asg, mimo, że granica bezpiecznych fps`ów jest przyjęta na 300, to i tak zostawia wielkie sine krwiaki, o pęknieciach skóry z bliższej odległosci nie wspominając.
Dziękuje, polecam się na przyszłosc.
Zgłoś
MadDave 2013-02-07, 11:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 12:54
RainbowDash napisał/a:

I zaraz zacznie się wojna piantball'owców z airsoftowcami .

ASG - Strzelanie do siebie plastikowymi kulkami pistolecikami z odupstu.
Paintball - Bawienie się farbkami jak na zajęciach plastycznych w podstawówce.

Obie te rzeczy są dla pedałów. Tylko czarnoprochowce.
Zgłoś
oozyxak0o 2013-02-07, 13:17
paintball i airsoft to gowno. juz lepsza jest zwykla 45
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem