👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Arczi.Milano napisał/a:
@ RainbowDash
Dokładnie tak będzie
Nie da się tego porównywać, bo ASG to taktyka, realizm, a Paintball akcja i dynamika.
To jak z Battlefieldem i CoDem

up
A zdziwiłbyś się że ASG ma w sobie też akcję i dynamikę.
ps. Battlefield jest lepszy wg mnie
A zdziwiłbyś się że ASG ma w sobie też akcję i dynamikę.
ps. Battlefield jest lepszy wg mnie

Gówno nas obchodzi co wg Ciebie jest lepsze. Macie fora od tego, że sobie wrzucać albo do dupy włazić. Komentujesz materiał albo siarap.

ehhh chłopaki chcą pograć a wbił jakiś cziter z aimem i pozamiatał:/
Mavver57, Świetnie to powiedziałeś, ale ja bym porównał paintball i ASG jak CoD i Arma 2

To jest jakas gra czy real? Bo taka jakosc filmu ze nie jestem pewien co ogladam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie