👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za tyłek laski w 0:19, bo ten gość z pająkiem już straszył.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

@up ale patrząc na to z innej strony koleś z patykiem robi sobie z ciebie jaja, po wszystkim śmieje się z ciebie, kamerzysta też, jak jesteś z kimś to ta osoba też się z ciebie śmieje, czyli jesteś wyśmiany. Dalej na to pozwalasz?

@up, Nie, łamię mu wędkę, jemu łamię żebra, na koniec odnajduję jego rodzinę i puszczam z dymem ich dom. Ogarnij się, to tylko prank.

fajny pomysł, tylko że w niektórych miejscach ten pająk logicznie rzecz biorąc nie miałby się z czego spuścić
ale pod drzewem czy gdzieś to spoko. Fajnie że później ci ludzie też się śmieją i gość podaje im rękę, żeby nie czuli urazy.

wez w polsce takie cos zrób. Zaraz ci jakis baran do gardla skoczy.
W ogóle podoba mi się reakcja ludzi - ze śmiechem i w ogóle beczka, sam bym się śmiał z tego. Bardzo pozytywnie.

No widzisz i tu się różni polaczek od obcokrajowca. Obcokrajowiec podejdzie do tego z dystansem i śmiechem, a polaczek będzie się spinał .
sam jesteś polaczek śmieciu .
sam jesteś polaczek śmieciu .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie