📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

shoe5maker napisał/a:
To chyba na eksport do rosji, słyszałem że mają braki.
I tu się zdziwisz. Żadnych braków nie mają, wręcz nadmiar bo tureckie, egipskie czy cypryjskie firmy nie są objęte sankcjami ze strony producenta. Przez Królewiec idą w tej chwili największe transporty wyrobów od coca cola, mars czy Kinder.

Tak przykładają się do roboty, jakby cola miała iść na import do Stanów.
Myśleliście, że mleko pochodzi ze sklepu, a coca-cola z koncernu?
Niestety, tak wygląda natura...
Niestety, tak wygląda natura...
TwójCzarnyPan napisał/a:
A ten z tą korbą co robi? Gwintuje butelki?
Z tego co widac to nabija te butelki gazem
Był proces że babka niby znalazła szczura czy mysz w puszce Coca Coli, a firma jej na to że niemożliwe, bo by się rozpuścił. Pozew oddalony.

To by było na tyle w kwestii korporacyjnych standardów jakości. Jakość taka jaką wymusza prawo. A i z tym są problemy.
Pamiętacie co u nas się w Biedzie działo zanim się za nich wzięli? A od tego czasu tak oni jak i konkurencja wyciągnęli z tego wnioski: nie, nie poprawę jakości — ale że z inspekcją trzeba mieć dobre stosunki. Ale przynajmniej są już mniej bezczelni jeśli chodzi o zmywanie pleśni.
Nie bardzo rozumiem w czym problem. Wszyscy wpieprzacie gorszy syf i jakoś żyjecie.
Np. ile razy widziałem jak wna produkcji kiełbasy czy innej mielonki szczur się zmielił i poszedł w farsz. Albo robactwo w chlebie. Myszy srające w owoce, warzywa. Jak ktoś zbiera owoce to sra, podciera dupę i nawet nie myje rąk. Figi, rodzynki, orzechy. Zbierają to ludzie obsranymi łapami, często z wrzodami na dłoniach i co? To wszystko jest norma, a i tak mniej szkodliwe od wpieprzania oleju rafinowanego, saletry itp.
Np. ile razy widziałem jak wna produkcji kiełbasy czy innej mielonki szczur się zmielił i poszedł w farsz. Albo robactwo w chlebie. Myszy srające w owoce, warzywa. Jak ktoś zbiera owoce to sra, podciera dupę i nawet nie myje rąk. Figi, rodzynki, orzechy. Zbierają to ludzie obsranymi łapami, często z wrzodami na dłoniach i co? To wszystko jest norma, a i tak mniej szkodliwe od wpieprzania oleju rafinowanego, saletry itp.
Z pozdrowieniami dla wszystkich podróżniczych kurew które zasrywają internet relacjami ze swoich wyjazdów. Smacznego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie