Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pakistański uzdrowiciel
BigLebovsky • 2025-05-06, 19:18
Sahibzada Haq Khatteb Hussain Ali
Tak się koleś nazywa. Po co wam to piszę? Otóż może się przydać gdybyście zapadli na jakąś c🤬jowinę chorobową - wtedy bilecik na fly.pl i do Pakistanu. On was uzdrowi -tak jak uzdrowił już blisko 70 mln ludzi. To są zresztą dane z jego strony www. I ja mu wierzę. Wystarczy spojrzeć na tę mądrą, spokojną i uczciwą twarz.
Na koniec krótka lista z czego może was wyleczyć -zakres od problemy z wątrobą , niewydolność wątroby, problemy z nerkami , ślepota, głuchota , nowotwory wszelkiego rodzaju, przewlekłe schorzenia, takie jak cukrzyca , wrzody, niewydolność nerek prowadząca do regularnej dializy, niemożność chodzenia, niemożność jedzenia,czarna magia najgorszego rodzaju, wieloletnie posiadanie przez dżinny.
Jest chyba jakiś odłam muzlików -myslę że Talibowie by go zaj🤬i za te sztuki.
A nam.... Nam by się taki przydał -system w PL niewydolny i nieudolny -chlop by odciążył NFZ. Ale Polacy tacy nietolerancyjni...

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 1 razy Zgłoś
kurdeee 2025-05-06, 21:55 1
Szkoda że nie beknął haha
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-06, 22:43 1
JoSeed napisał/a:

Uuuu... muszę zgłębić temat. I adres zdobyć, może niemoty ode mnie pójdą do tej sławy...

1.Aastana Aaliyah Kaller Saidaan
2.Darbar i Aaliyah Balawara Shareef
+92-300-5193424
+92-333-8888638
+92-313-7777707
+92-321-5399009
+92-333-5607210
info@haqkhattebhussain.com
Proszę ja ciebie bardzo
Choć to może zabrzmieć dziwnie to jednak 1 i2 to są adresy 🤔
Polecaj zwłaszcza pacjentom opętanym przez dżiny

podpis użytkownika

Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-05-06, 22:50 2
śmiejecie się a w POlskim kościole to samo... lata temu (bo już nie chadzam) byłem raz na mszy z księdzem co ma uprawnienia egzorcysty. Kiedy zaczął odprawiać modły egzorcystyczne, niektórzy ludzie zaczeli piszczeć i się drzeć. Potem okazało się... że to były osoby pscyhicznie chore które rodziny przyprowadzały na takie msze aby je uzdrowić. Nasze podwróko pod tym względem w niczym nie ustępuje tamtemu.
Zgłoś
dasdasd 2025-05-06, 23:11 3
Ja iebie uzdrowił mnie
Zgłoś
RedBlueManieK 2025-05-06, 23:35
Nie polecam wycieczki bo z tego co mi wiadome to właśnie Indie jebneły w nich kilka bombek.
Zgłoś
Perkokoperko 2025-05-07, 0:38
shoe5maker napisał/a:

To na co w Pakistanie się umiera jak nie na choroby.

Sraczke
Zgłoś
widez2 2025-05-07, 0:44 2
Lobo24 napisał/a:

Cudze chwalicie swojego nie znacie.
W Warszawie na przeciw Miśków stoi niezłomnie kościół św. Floriana. Swojego czasu były tam organizowane msze.
MSZE 24 GODZINNE. Zaczynało się jak zwykłe spotkanie wiernych. Elegancko ubrani ludzie, kazania księdza.
Na ranem było jak na wiejskiej imprezie typu wixa. Ludzie skakali równocześnie klepiąc się rękami po twarzy, turlali się, tarzali.
Wixa, huta czy luta to bez piguł nie przejdzie, a oni tam na sucho lecieli.

Telewizyjni kaznodzieje czy inni pop🤬leńcy działający w dziedzinie chrześcijaństwa (dość dowolnie definiowanego) to jest akurat dobrze rozpoznany temat. Obczaj choćby kennetha copelanda czy freda phelphsa. To co jest interesujące w tym wątku (przynajmniej dla mnie), to jest fakt występowania podobnych zjawisk w islamie. Najwyraźniej analogiczne z🤬by są w stanie dojść tam do głosu zanim ich rabini czy inni muezzini pozbawią tego głosu z głową włącznie.
Zgłoś
Mister_Klex 2025-05-07, 0:59
Na front Indyjsko-Pakistanski sie swietnie nada.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-05-07, 1:01 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Ten delay i reeverb robią robotę Gdyby takiemu dać DSP, albo nawet lapka z Abletonem czy innym FLStudio, to uznaliby go tam za mesjasza.

Cubase 14 ma całkiem niezły wachlarz loop&sampli i calkiem niezły retrolog. Zap🤬li feat'a ze smalcojebem Popkiem i będzie top hit na remizach gdzie się wiejska sp🤬olina gibie

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
cygar 2025-05-07, 5:07 2
Mister_Klex napisał/a:

Na front Indyjsko-Pakistanski sie swietnie nada.

Niech sadol szykuje nowy dział na indie-pakistan będzie się działo i flaków krwi lało.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-07, 5:30 1
widez2 napisał/a:

Telewizyjni kaznodzieje czy inni pop🤬leńcy działający w dziedzinie chrześcijaństwa (dość dowolnie definiowanego) to jest akurat dobrze rozpoznany temat. Obczaj choćby kennetha copelanda czy freda phelphsa. To co jest interesujące w tym wątku (przynajmniej dla mnie), to jest fakt występowania podobnych zjawisk w islamie. Najwyraźniej analogiczne z🤬by są w stanie dojść tam do głosu zanim ich rabini czy inni muezzini pozbawią tego głosu z głową włącznie.

Ano właśnie.

podpis użytkownika

Zgłoś
MariolaBezPindola 2025-05-07, 6:17
@Shaolin_Majster

Odjeb sie ode mnie
Zgłoś
Aaltonen 2025-05-07, 7:33
optymista666 napisał/a:

A w Polsce no niby nie? Zięby, Czerniaki, Skoczylasy i inne h🤬jki wciskające ciemnocie swoje cudowne eliksiry…

Ostatnio znajomy poszedł na biorezonans.. Skasowali 500 stów i umówili się na kolejne sesje.
Ciemnota jest wszędzie, a braki edukacji widać też w Polsce na każdym kroku. Ostatnio jest szał na cudowną wodę wodorową…
Zgłoś
cosiedziwiszstanislaw 2025-05-07, 8:51
Aaltonen napisał/a:

Ostatnio znajomy poszedł na biorezonans.. Skasowali 500 stów i umówili się na kolejne sesje.
Ciemnota jest wszędzie, a braki edukacji widać też w Polsce na każdym kroku. Ostatnio jest szał na cudowną wodę wodorową…

Pięćdziesiąt tysięcy cebulionów? Matkoboskokochano!
Zgłoś
Krak 2025-05-07, 8:58 1
są tacy w Polsce, a niedawno nawet była zbiorowa histeria, Wasze babcie i matki szalały
PS. Plus za pierwsze słowa z filmu

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie