Sahibzada Haq Khatteb Hussain Ali
Tak się koleś nazywa. Po co wam to piszę? Otóż może się przydać gdybyście zapadli na jakąś c🤬jowinę chorobową - wtedy bilecik na fly.pl i do Pakistanu. On was uzdrowi -tak jak uzdrowił już blisko 70 mln ludzi. To są zresztą dane z jego strony www. I ja mu wierzę. Wystarczy spojrzeć na tę mądrą, spokojną i uczciwą twarz.
Na koniec krótka lista z czego może was wyleczyć -zakres od problemy z wątrobą , niewydolność wątroby, problemy z nerkami , ślepota, głuchota , nowotwory wszelkiego rodzaju, przewlekłe schorzenia, takie jak cukrzyca , wrzody, niewydolność nerek prowadząca do regularnej dializy, niemożność chodzenia, niemożność jedzenia,czarna magia najgorszego rodzaju, wieloletnie posiadanie przez dżinny.
Jest chyba jakiś odłam muzlików -myslę że Talibowie by go zaj🤬i za te sztuki.
A nam.... Nam by się taki przydał -system w PL niewydolny i nieudolny -chlop by odciążył NFZ. Ale Polacy tacy nietolerancyjni...
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Lepszy niż Kaszpirowski?
podpis użytkownika
Majster Bieda
To na co w Pakistanie się umiera jak nie na choroby.
Cudze chwalicie swojego nie znacie.
W Warszawie na przeciw Miśków stoi niezłomnie kościół św. Floriana. Swojego czasu były tam organizowane msze.
MSZE 24 GODZINNE. Zaczynało się jak zwykłe spotkanie wiernych. Elegancko ubrani ludzie, kazania księdza.
Na ranem było jak na wiejskiej imprezie typu wixa. Ludzie skakali równocześnie klepiąc się rękami po twarzy, turlali się, tarzali.
Wixa, huta czy luta to bez piguł nie przejdzie, a oni tam na sucho lecieli.
Lobo24 napisał/a:
Cudze chwalicie swojego nie znacie.
W Warszawie na przeciw Miśków stoi niezłomnie kościół św. Floriana. Swojego czasu były tam organizowane msze.
MSZE 24 GODZINNE. Zaczynało się jak zwykłe spotkanie wiernych. Elegancko ubrani ludzie, kazania księdza.
Na ranem było jak na wiejskiej imprezie typu wixa. Ludzie skakali równocześnie klepiąc się rękami po twarzy, turlali się, tarzali.
Kiedy tak
Ciemnogród... Choć i u nas w kościołach panuje podobna aura.
Lobo24 napisał/a:
Pewności nie masz🤔
żmij
2025-05-06, 20:19
shoe5maker napisał/a:
To na co w Pakistanie się umiera jak nie na choroby.
Na szczęście!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
elim
2025-05-06, 20:25
W Pakistanie jest dużo analfabetów którzy są bardzo łatwowierni, więc na takich naiwniakach można łatwo zrobić pieniądze jak widać.
Uuuu... muszę zgłębić temat. I adres zdobyć, może niemoty ode mnie pójdą do tej sławy...
elim napisał/a:
W Pakistanie jest dużo analfabetów którzy są bardzo łatwowierni, więc na takich naiwniakach można łatwo zrobić pieniądze jak widać.
A w Polsce no niby nie? Zięby, Czerniaku, Skoczylasy i inne h🤬jki wciskające ciemnocie swoje cudowne eliksiry…
To Ci słynni uzdrowiciele o której odklejeńce religijni piszą że istnieją i jak można w to nie wierzyć xD Jakim k🤬a debilem trzeba być żeby myśleć że takie jezusy istnieją xDD
Ten delay i reeverb robią robotę

Gdyby takiemu dać DSP, albo nawet lapka z Abletonem czy innym FLStudio, to uznaliby go tam za mesjasza.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.