Pakowanie idzie pełną parą.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale ci faceci zap🤬lają, aż mi ich żal.
@somet
Oni są do obsługi maszyny - rano włącza, wieczór wyłącza.
I pomyślcie sobie ,że ktoś na świecie tak zap🤬la jak maszynka za kilka centów za godzinę przez całe swoje życie po 12h dziennie...
Przej🤬e.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2016-02-06, 14:28
Mamy za słabą technolobię.C🤬te są lepsi
@Velture
"I pomyślcie sobie ,że ktoś na świecie tak zap🤬la jak maszynka za kilka centów za godzinę przez całe swoje życie po 12h dziennie..."
Zamień centy na złotówki i siemano! Witaj w domu, w Polsce.
Tak samo mówią Niemcy pytając Polaków ile zarabiają.
konto usunięte
2016-02-06, 14:55
Kichnij se i cała produkcja w piździec idzie ...
Nieźle, ale można by zoptymalizować proces bo przez połowę czasu jedna kobita nie ma nic do roboty... Jedna pakowaczka spokojnie by wystarczyła, nogami by sobie mogła szykować nowe pudełka. A tak siedzi księżniczka a dniówka leci.
Wydajnie i sumiennie pracują, to mają pracę. U nas związki zawodowe, że za szybko, że przerwa się należy co chwilę, bo na papierosa trzeba. Dlatego u nas produkcja pada, bo taniej z zachodu kupić.