Silnik samolotu Delta zapala się po starcie z LAX
Silnik samolotu Delta zapalił się krótko po starcie z LAX. Boeing 767 wylądował awaryjnie z jednym silnikiem na międzynarodowym lotnisku w Los Angeles (LAX).
No i dlatego są dwa. Nic wielkiego. system gaśniczy wbudowany w silnik powinien zadziałać po kilku minutach.
Pasażerowie jak to widzieli to mieli pełne gacie
Selekcjoner napisał/a:
Pasażerowie jak to widzieli to mieli pełne gacie
Oby to nie byli Hindusi bo samolotu nikt nie doczyści...
smc
Wczoraj 15:29
No i dobrze. 767 to stara k🤬a, która nie powinna zaśmiecać przestrzeni powietrznej.
Oprócz dzikusów nikt tym już nie lata.
Dziwię się , że ktoś jeszcxze zamawia ten amerykański złom. są tyle warte co nowe małe mercedesy.
Ja widzę że tobie @AdamK90 z ortografią jak cyganom z pracą nie po drodze, weź to proszę wrzucaj do jakiegoś GPT!
Wypowiem się jako ekspert - zapalił się silnik.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
@oburpik: Szczerze wszystko jest z GPT, a nawet jeszcze bardziej szczerze powiem, bo jako jedyny, napisałeś grzecznie i za to bardzo, ale to bardzo już cię szanuje, więc nie mam ochoty tego sprawdzać, bardziej, skupiam się na materiale, niż na tym, co GPT Generuje.
Pozdrawiam serdecznie;
Adamk90
Pewnie któryś z podróżnych peta przez okno wyrzucil. Stąd ten pożar silnika.😂
Boeing to aktualnie murzyn wśród samolotów. Jak coś się dzieje to zawsze chodzi o Boeinga.
AdamK90 napisał/a:
PALĄCY SILNIK
A może płonący? Jakiś mały zasób słów posiadasz.
mazga50 napisał/a:
A może płonący? Jakiś mały zasób słów posiadasz.
Zdumiewające, jak wiele można powiedzieć, mając tak niewiele do powiedzenia. Skoro już wypłynąłeś na szerokie wody oceniania zasobu słów, może najpierw warto opanować sztukę pływania poza brodzikiem intelektualnym, w którym chlupiesz. Tam, gdzie zaczyna się refleksja, kończy się Twoja wypowiedź.