konto usunięte
2009-05-10, 22:20
U mnie w LO też on jest, przy sklepiku....a 3/4 szkoły jara
grauper, w takim razie za jakieś 30 zapraszam do mnie na rehabilitację po resekcji płuca.
To co mówisz to tak jakby mieszkając na 10 piętrze a wiedząc że na 1-szym wybuchł pożar powiedzieć: a co tam, zadzwoni się po straż jak się będzie palić już na 5-tym czy 6-tym.
konto usunięte
2009-05-10, 22:36
Nostry napisał/a:
grauper, w takim razie za jakieś 30 zapraszam do mnie na rehabilitację po resekcji płuca.
To co mówisz to tak jakby mieszkając na 10 piętrze a wiedząc że na 1-szym wybuchł pożar powiedzieć: a co tam, zadzwoni się po straż jak się będzie palić już na 5-tym czy 6-tym.
100% racji..... ale ja też jaram...i tak se myśle że niestety szybko tego nierzuce (o ile wogóle to zrobie)
u mnie w LO też taki jest, a jeden palący nauczyciel dopisał na nim markerem "nie śmierdzisz bo się nie myjesz"
konto usunięte
2009-05-10, 23:03
a np laska mojego kumpla lubi jak mu śmierdzi ubranie dymem papierosowym :samobój:
A z resztą, jarajcie sobie do woli, w końcu onkolodzy, chirurdzy onkolodzy, chemio- i radioterapeuci, pulmonolodzy, torakochirurdzy, chirurdzy endokrynologiczni, chirurdzy ginekologiczni, radiolodzy, pediatrzy (to dla dziewczyn, co będą palić w ciąży), lekarze rehabilitacji, pracownicy hospicjum, aż wreszcie przedsiębiorcy pogrzebowi też muszą z czegoś żyć.
P.S. Większość właścicieli firm tytoniowych to osoby niepalące.
konto usunięte
2009-05-11, 0:04
u mnie w szkole był takie w Palarni:D chodze do liceum w ktorym jest najwyzszy poziom w miescie i palarnie ucznom zrobili:D
konto usunięte
2009-05-11, 7:51
wy to macie zajebiście, jakiś czas temu była akcja że chodzili i dawali miętusy palaczom to ode mnie z klasy co chwile na papierosy chodzili.
lol Nostry O.o litzmannstadt O.o do jakiego lo chodziles?
sethia powiedz w którym gimnazjum prowadziłaś zajęcia
konto usunięte
2009-05-11, 11:44
W którymś na Antoniuku, a co? Byłeś moim uczniem?