Zawsze gdy ktoś widzi jak palę papierosa i podchodzi z pytaniem, czy nie mam go poczęstować, wyjaśniam mu krótko - nie palę.
podpis użytkownika
Dziękuję bardzo
Jak tak dzisiaj powiedziałem żulowi który chciał ode mnie szluga, zabił mnie ciętą ripostą: Nie umiesz kłamać, co?
Też tak odpowiadam, albo jak ktoś nieznajomy się pyta czy poczęstowałbym go czymś (czipsem, czy innym c🤬jstwem na które sępy od razu lecą), to mówię nie dziękuję i sobie idę.
Konto usunięte
2013-06-03, 3:03
Nie dla psa kiełbasa
-ej no masz fajka?
-no mam, trzymaj
-dzięki a ogień?
-widzę do palenia tylko mordę masz
Konto usunięte
2013-06-03, 17:24
A nie wolisz polskich Cudzesów?
Tak sobie scrolluje sadistica, patrzę i myślę: O, mój temat. Pierwszy który nie poszedł do sucharów. Jestem z siebie dumny
podpis użytkownika
Dziękuję bardzo
Ja sobie kręcę

w c🤬j taniej.
@up
Ty pewnie z tych palących cudzesy i częstony? Nie wk🤬iaj się

Może wszyscy od których sępisz tego nie przeczytają
podpis użytkownika
Dziękuję bardzo
jeszcze jest jedna marka - petyleżoą
Koledzy widzę ciekawe odzywki - niektórych chyba gęba swędzi
Konto usunięte
2013-06-03, 18:23
C🤬j mnie interesuje czy palisz czy nie, nie takie było pytanie. Niby taki dorosły z fają w gębie a na pytanie odpowiedzieć nie potrafi....
a mnie to wk🤬ia, takie cebulactwo. Rozumiem, że np będąc na uczelni, wiesz że są mendy które nigdy nie mają własnych fajek, tylko raz od święta, i takim osobom nie dajesz, spoko. Ale co Ci szkodzi dać jednego petka żulowi albo innemu nieznanemu? A Ty chcesz być zabawny, i wiesz co? Nic🤬ja nie jesteś!
@Doomik
To bym musiał codziennie dwie paczki kupować w tym jedną do obczęstowania. P🤬le, menelstwo tak się nauczyło ostatnimi czasy, że nawet bezczelnie pytają czy oni k🤬a dwóch wziąć nie mogą. Jakby fajki mi za darmo dawali w kiosku.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.