Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Oddal się stąd czym prędzej, wojowniku LPG.
Nie. To nie propaganda a wyniki badań. Gdybyś czytał a nie tylko oglądał filmiki to byś wiedział że najbardziej homofobiczni są homoseksualiści robiący wszystko żeby na nich nie padł choćby cień podejrzenia. Tak samo wielu lekarzy "leczących homoseksualizm" zazwyczaj w końcu daje się przyłapać z bolcem w dupie.
Chłopaczki z filmiku po udanej akcji palenia flagi też sobie pewnie uczcili analkiem akcję.
Ps, J🤬 was wszystkich.
Jak na wyznawców LGBTQuQu soczyste HA TFU, tak do takich z🤬bów jak na filmie też nie mam szacunku. Raz, że nie niszczy się cudzej własności, choćby i takiego gówna, a dwa, to czy nie przyszło tym cymbałom do głowy, że jakby się zajęło ogniem, a na balkonie stało krzesło czy inne łatwopalne dziadostwo, to wcale nie tak trudno o tragedię?
No ale o to chodzi? Nie?
J🤬 lpgd, gejów i Hankę Mostowiak
Ja bym tam Hankę jebnął.
Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Typowe p🤬lenie półdebila. "Spalę flagę, pokaże jaki to ja jestem anty". No półmózgie kibicowskie zapędy stadnych zwierząt. Spal se w swojej chałupie coś, a potem jebnij się w łeb.
Typowe p🤬lenie półdebila. "Spalę flagę, pokaże jaki to ja jestem anty". No półmózgie kibicowskie zapędy stadnych zwierząt. Spal se w swojej chałupie coś, a potem jebnij się w łeb.
Konto 2,5 roku i tak się zagotowałeś, że musiałeś się w końcu odezwać. Ktoś tu chyba lubi siusiaki

Nie. To nie propaganda a wyniki badań. Gdybyś czytał a nie tylko oglądał filmiki to byś wiedział że najbardziej homofobiczni są homoseksualiści robiący wszystko żeby na nich nie padł choćby cień podejrzenia. Tak samo wielu lekarzy "leczących homoseksualizm" zazwyczaj w końcu daje się przyłapać z bolcem w dupie.
Chłopaczki z filmiku po udanej akcji palenia flagi też sobie pewnie uczcili analkiem akcję.
No właśnie, o takiej propagandzie pisałem. Przecież sam nie wierzysz w te homo pierdoły. Takie p🤬lenie jest tylko po to by przyzwoici ludzie bali się posadzenia o homoseksualizm. I co to ma być leczenie homoseksualizmu... Przecież to nie choroba, na etapie płodowym dochodzi do nieprawidłowości i powstaje takie dziwadło. Za Hitlera potrafili leczyć homoseksualizm, obecnie araby całkiem dobrze też sobie z tym radzą (zrzucają c🤬li z dachów).
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie. To nie propaganda a wyniki badań. Gdybyś czytał a nie tylko oglądał filmiki to byś wiedział że najbardziej homofobiczni są homoseksualiści robiący wszystko żeby na nich nie padł choćby cień podejrzenia. Tak samo wielu lekarzy "leczących homoseksualizm" zazwyczaj w końcu daje się przyłapać z bolcem w dupie.
Gdybyś czytał co? ż🤬dolewackie ulotki propagandowe, wytyczne z kc, "jak dyskutować z hetero, nie mając w ogóle argumentów", czy materiały antify i "neokomusze wysrywy z tęczowej dupy"?
Ttypowe p🤬lenie ż🤬dolewackiej sp🤬oliny:
Wywiesze se tęczowe gówno, żeby powk🤬iać tych cholernych heteryków.
Zawsze powtarzam, pedzie byli, są i będą, stanowią zagrożenie, ale niewielkie bo zwykle nie potrafią się bić, natomiast cz🤬chy, kiedyś były na polach bawełny w łańcuchach a teraz mają prawa wyborcze i pozwala im się spać w łóżkach i posiadać domy na własność i to jest zagrożenie.