👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:33

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie kolorowa tęcza jest utożsamiana ze swastyką i tak samo sobie nie życzę afiszowania się z tym symbolem. Choć jak miałbym wybór to kolor biało-czerwony jest mi bliższy. i tak.
russian-roulette napisał/a:
Krypto geje palą gejowską flagę
Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Oddal się stąd czym prędzej, wojowniku LPG.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Będąc krypto gejem nie szanujesz gejów? XD
Jak to mówili członkowie marszu morderczyń w przypadku niszczenia kościołów - nie popieram, ale rozumiem.

Czarna sekta pod przykryciem JHS też jedzie po LGBT a co drugi to gejus z dziwisz na czele
Czarna sekta pod przykryciem JHS też jedzie po LGBT a co drugi to gejus z dziwisz na czele

Będąc krypto gejem nie szanujesz gejów? XD
Będąc kryptogejem nie szanuje twojego starego waląc go w kakao
Jak na wyznawców LGBTQuQu soczyste HA TFU, tak do takich z🤬bów jak na filmie też nie mam szacunku. Raz, że nie niszczy się cudzej własności, choćby i takiego gówna, a dwa, to czy nie przyszło tym cymbałom do głowy, że jakby się zajęło ogniem, a na balkonie stało krzesło czy inne łatwopalne dziadostwo, to wcale nie tak trudno o tragedię?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie