👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ss84 napisał/a:
Ale to jest Dania a nie Niemcy
co w dalszym ciągu oznacza ze brak tam prawdziwych niemców
ss84 napisał/a:
Ale to jest Dania a nie Niemcy
Ani Dania, ani Niemcy... wystarczy wrzucić słowo "Politie" do translatora i wyskoczy tłumaczenie z języka holenderskiego. Poza tym nawet w tytule tematu jest napisane że to Arnhem, a to miasto w Holandii.
Poza tym w Danii o dziwo problemów imigracyjnych nie ma, ten kraj się jakoś uchronił w przeciwieństwie do Niemiec i Szwecji.
Helmuty się dogadały i policja w końcu pałuje tych co trzeba. Ciekawe ile samochodów już się z tego powodu spaliło
Po prostu trzeba traktować biblię czy koran tak jak i inne mitologie.
Trzeba mieć zrobione totalne pranie mózgu za dzieciaka, żeby uważać, że te mitologiczne steki bzdur to jakieś święte teksty dyktowany przez samego stwórcę całego Wszechświata...
W głowie się to nie mieści jak jeszcze durni i naiwni mogą być ludzie.
Trzeba mieć zrobione totalne pranie mózgu za dzieciaka, żeby uważać, że te mitologiczne steki bzdur to jakieś święte teksty dyktowany przez samego stwórcę całego Wszechświata...
W głowie się to nie mieści jak jeszcze durni i naiwni mogą być ludzie.

Judasz z IKEI napisał/a:
Dałbym zabić że widziałem to z 10 lat temu
ja byłem przekonany że to akcja z norwegii albo szwecji sprzed kilku lat.
Insaner napisał/a:
Ani Dania, ani Niemcy... wystarczy wrzucić słowo "Politie" do translatora i wyskoczy tłumaczenie z języka holenderskiego. Poza tym nawet w tytule tematu jest napisane że to Arnhem, a to miasto w Holandii.
Poza tym w Danii o dziwo problemów imigracyjnych nie ma, ten kraj się jakoś uchronił w przeciwieństwie do Niemiec i Szwecji.
ty chyba w Danii nie byłeś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie