👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najwięcej ludzi umiera przez książki.
Jest to koran, biblia, tora, i atlas grzybów
dziki76 napisał/a:
Najwięcej ludzi umiera przez książki.
Krytykujesz święte księgi (dla pewnych ludzi), sugerując, że bez nich umierało by mniej. Razem z nimi wymieniasz atlas grzybów. Czyli gdyby ludzie nie używali atlasu grzybów to byłoby lepiej??? Mniej by się truło? Mniej umierało?
A co do sytuacji z filmu.
Policja powinna wygłosić ostrzeżenie "nie możemy zakazać palenia książek, ale nie mamy wolnych zespołów do pilnowania porządku i zapewnienia bezpieczeństwa, wszelkie czynności palacze wykonują na własne ryzyko"
Brak tam prawdziwych niemców, oni potrafili palić książki... i nie tylko

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Krytykujesz święte księgi (
Jesteś po prostu głupi.
Niczego nie krytykował, a ty masz problem z poczuciem humoru, które jest funkcją inteligencji.
Wyjaśniać ci dalej, co u ciebie nie działa?

Abibabe napisał/a:
Brak tam prawdziwych niemców, oni potrafili palić książki... i nie tylko
Ale to jest Dania a nie Niemcy
ss84 napisał/a:
Ale to jest Dania a nie Niemcy
Generał Sosabowski w grobie się przewraca.
SkoPio1 napisał/a:
Jesteś po prostu głupi.
Niczego nie krytykował....
Aha..... Czyli stwierdzenie "najwięcej ludzi umiera przez Biblię, Koran i torę" nie jest krytyką... No nieźle k🤬a kombinujesz... I o ile można się zgodzić z tym co on napisał o tych księgach, to dołączenie do nich atlasu grzybów jest nieporozumieniem.
Epitetów pod moim adresem komentował nie będę, po co mam się zniżać do Twojego poziomu. Miłego wieczoru.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie