👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czego Ty w internecie szukasz, że takie rzeczy znajdujesz?
Pedalstwo lvl expert
Pedalstwo lvl expert
spijał, palił, to teraz tylko niech sobie wstrzyknie kilka ml spermy i będzie komplet.
Piwo, k🤬a za to, że przez takie filmy boję się spłodzić dziecko. Chwila nieuwagi i z twojego syna robi się istny kretyn, któremu za taki "fejm" w internecie i zhańbienie nazwiska nie życzyłbym żadnych kumpli i tym bardziej dziewczyny, żeby świat o nim zapomniał. J🤬 go. Dar wychowawczy nie jest nigdy gwarancją powodzenia

Widziałem rzeczy w które normalni ludzie nie daliby wiary, obcinanie głów piłą mechaniczną, wszelkiej maści SCATy, fetysze i dewiacje. Oglądałem jak facet siada na słoiku, a ten pęka mu w dupie, nawet oglądałem jak potem te kawałki wyciąga. Ale k🤬a, koleś walący konia, i potem wapujący własną spermę jakoś wyjątkowo mnie mierzi i odraża.

Brakuje w tle muzyki piaska Śniadanie do łóżka i tekst piosenki... nowe życie na śniadanie :]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie