👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest na to sposób
Ktoś się pyta:
-pokazać Ci jak się dym z uszu puszcza ?
-ok ! Ale poczęstuj szlugiem - ty odpowiadasz,
odpalasz spokojnie kiepa a on zapewne mówi:
- połóż mi rękę na piersi
a wtedy ty ... gasisz mu kiepa na karczychu
Tadam !

Ktoś się pyta:
-pokazać Ci jak się dym z uszu puszcza ?
-ok ! Ale poczęstuj szlugiem - ty odpowiadasz,
odpalasz spokojnie kiepa a on zapewne mówi:
- połóż mi rękę na piersi
a wtedy ty ... gasisz mu kiepa na karczychu

Tadam !
@ramzei
podziel się z nami... ile już wypalonych kiepów na karczychu posiadasz
podziel się z nami... ile już wypalonych kiepów na karczychu posiadasz
No, gruby pierwszy raz górą. Nie wie tylko że jutro spłonie żywcem za to co zrobił chudemu Panu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie