Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nyqual 2010-04-07, 21:52 2
Halo
Zgłoś
Krzycho355 2010-04-07, 21:52
Nie wiem co to za gierka ale fajna Reklama też wypas
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-07, 22:30
Widać że gracze to coraz większa grupa docelowa różnych reklam/akcji
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-07, 22:53 6
Jakaś kampania antynikotynowa na sadistic'u się rozpoczęła?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-07, 23:00 2
A odp🤬lcie wy się wszyscy od mojego palenia!!!
Boli was to, czy co?
Nie rozumiem sensu takich kampanii, jakby wszyscy byli bezmózgimi kupami mięśni...
Sam wiem co jest dla mnie dobre a co nie. Mam na to pieniądze to palę i gówno wam do tego.
I nie chcę płacić za takie kampanie. Bo nie wiem czy wiecie drodzy państwo ale pieniądze na te kampanie idą z kieszeni podatników. Czyli z Twojej i mojej!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-07, 23:03 15
Pojar napisał/a:

Nie rozumiem sęsu

Teraz to pojechałeś po bandzie
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-07, 23:17
Mixon, wybacz. Mój błąd. To pewnie przez to że się troszkę zdenerwowałem. Już to poprawiłem.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-07, 23:28 9
Pojar, troszkę się ponad miarę stresujesz, czyżbyś miał problem?
zapal sobie to Ci przejdzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-08, 0:07 5
Pojar napisał/a:

A odp🤬lcie wy się wszyscy od mojego palenia!!!
Boli was to, czy co?
Nie rozumiem sensu takich kampanii, jakby wszyscy byli bezmózgimi kupami mięśni...
Sam wiem co jest dla mnie dobre a co nie. Mam na to pieniądze to palę i gówno wam do tego.
I nie chcę płacić za takie kampanie. Bo nie wiem czy wiecie drodzy państwo ale pieniądze na te kampanie idą z kieszeni podatników. Czyli z Twojej i mojej!

A później nasze podatki idą na leczenie raka płuc takich palaczy, dlatego się nie odp🤬limy!

Odp🤬lę się, jak powstanie ustawa, gdzie palacze sami będą zbierać jakąś forsę na swoje własne leczenie spowodowane paleniem.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-08, 0:57
Radeg, zgadzam się z Tobą w stu procentach. Każdy powinien płacić za swoje leczenie sam. I to niekoniecznie wywołane paleniem. Ale to już temat na oddzielną dyskusję.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-08, 14:49
Vilku91 napisał/a:

Wygląda jak reklama jakiejś gry

ja p🤬le poziom ortografii ...
Zgłoś
grauper 2010-06-02, 15:13
Radeg napisał/a:

A później nasze podatki idą na leczenie raka płuc takich palaczy, dlatego się nie odp🤬limy!

Odp🤬lę się, jak powstanie ustawa, gdzie palacze sami będą zbierać jakąś forsę na swoje własne leczenie spowodowane paleniem.

Na swoje leczenie płaci każdy człowiek który pracuje ( z każdej pensji jest odciągana składka zdrowotna). ... Wiec zadne twoje pieniądze nie idą na leczenie raka płuc.
Zgłoś