👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Im wolno być rasistami, a tutaj za pierdoły w internecie kablują pozwami.

Nie rozumiem dlaczego ich nie wpuszczają. Przecież muzułmanie są bombowi.

Hmm, przypomina mi sie taki okras miedzy 1939-1945, chyba wiem z kad czerpia pomysly..

Ż__ po łacinie to powinien nazywać się Hipocritus, przejęli "najlepsze" wzory nazistowskich Niemiec.

Trochę się dziwię niektórym użytkownikom sadola. Z jednej strony jesteście anty muzułmańscy (tak samo jak i ja), a z drugiej jak ktoś robi z nimi porządek to się buntujecie i zaczynacie ich bronić. Gdzieś widziałem statystyki ile bomb z terenu Gazy jest wystrzeliwanych w stronę Izraela i zatrzymywanych przez ich tarczę antyrakietową (nazwę to tarczą, ale pewnie nazywa się to inaczej). Gdyby nie zabezpieczenia ich państwa by już nie było, wiec takie podejście jest jak dla mnie uzasadnione.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie