Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Paleta mi spadła Ciąg Dalszy :)
Konto usunięte • 2013-12-23, 22:01
Kolejne odcinek perypetii na moim kochanym magazynie. Tym razem ofiara pada kolega rowerzysta który zalazł mi za skórę , a w całej akcji chodzi oto ze koleś wychodzi wcześniej z pracy i idzie po swój ukochany bicykl do namiotu

Podczas kręcenia tego filmu nie ucierpiał żaden rower
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-23, 22:04 75
na tyle dobre, że
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-23, 22:10 1
up@ Dokładnie Wasyl ulżyj , bliskim na Święta ...........
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-23, 22:19 8
trzeba było ostreczować
Zgłoś
~Velture 2013-12-23, 22:51 1
Kolejne perypetie debili z magazynu co uczyć im się nie chciało w szkołach.
W c🤬j beka...

Podziwiam debili z IQ na poziomie ameby co dają piwa zarówno do tego c🤬jowego filmu jak i poprzedniego gówna z 'wkrętem na palety na samochodzie".
Zawsze się zastanawiam czy większymi debilami są dający piwo czy nagrywający te suchary.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
pawelkrk00 2013-12-23, 23:03 39
Velture napisał/a:

W c🤬j beka...

Podziwiam debili z IQ na poziomie ameby co dają piwa zarówno do tego c🤬jowego filmu jak i poprzedniego gówna z 'wkrętem na palety na samochodzie".
Zawsze się zastanawiam czy większymi debilami są dający piwo czy nagrywający te suchary.

Panie magistrze co Pan robi na sadisticu ?
Zgłoś
kloner11 2013-12-23, 23:05 14
Ludzie poluzujcie zawory, bo wam gówno uszami uleci!

Dałem piwo (nie mam IQ ameby), rozbawiło mnie- pomysł fajny

@Kaskaderdx10 wychodzi, że jedynym debilem jesteś tylko Ty.
Zgłoś
htr83 2013-12-23, 23:26 5
najlepszy numer zrobili kiedyś moi znajomi kierownikowi hali
mieli podnośnik z koszykiem i nałożyli mu rower na latarnie (5 metrową)
tak że jak leżał na ziemi to latarnia była pod ramą
Zgłoś
~Vuko 2013-12-23, 23:36
pawelkrk00 napisał/a:

Pilnuje żebyś roboty nie dostał odpisując na jego posty
Zgłoś
Lędźwiowy 2013-12-24, 0:02 2
Velture napisał/a:

W c🤬j beka...

Mądry głąb się odezwał
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-12-24, 0:27 3
@Velture
Za tą kasę masz do wyboru j🤬 na taśmie jak niewolnik, albo iść na magazyn. Wybór jest prosty.
Pozdrawia bezrobotny TECHNIK, bo w tym p🤬lonym kraju nie ma pracy dla ludzi bez doświadczenia na stanowisku pracy - niejednokrotnie zaginający umiejętnościami przeciętnego kierownika.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
pawelkrk00 2013-12-24, 0:37 2
spiepszaj_dzbanie napisał/a:

@Velture
Za tą kasę masz do wyboru j🤬 na taśmie jak niewolnik, albo iść na magazyn. Wybór jest prosty.
Pozdrawia bezrobotny TECHNIK, bo w tym p🤬lonym kraju nie ma pracy dla ludzi bez doświadczenia na stanowisku pracy - niejednokrotnie zaginający umiejętnościami przeciętnego kierownika.

Dokładnie, każdy chce pracownika doświadczonego i wychodzi na to że człowiek który ma umiejętności jest bezrobotny :/
Zgłoś
~Velture 2013-12-24, 1:36
Cytat:

Cytat:

Mądry głąb się odezwał

Co ja robie tutaj? Mam tyle czasu aby się dop🤬lać do was bo jestem sadolem. Tak mi w życiu dobrze. Praktycznie nic nie robię i stać mnie na wszystko. Zaskocze was bo mój zawód to nie bycie synem bogatego tatusia ani nie ciągnięcie renty od dziadków.
Zresztą to bez znaczenia bo połowa gimbazy i połowa 'dorosłych' tutaj powie ,że jestem gimbusem czy c🤬jwieco.

Cytat:

@Velture

Jeśli nie masz doświadczenia to nie jesteś technik. Technik jakiśtam (zależnie od branży) to nazwa zawodu więc osoby pracującej.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
WinterWolf 2013-12-24, 1:42
@spiepszaj_dzbanie
ale Ty p🤬lisz. Ja z mojego zadupia uciekłem na studia do wrocławia i pracuje w tygodniu i chwale sobie życie. Samemu, daje rade spokojnie a przy zarobkach aktualnych to w ciągu pół roku będę mógł sobie autko dobre kupić. I to po technikum, bez żadnych pomocy czy świadczeń dodatkowych. po prostu trzeba szukać pracy a nie grzać dupke przed komputerem i czekać aż mama przyniesie obiadek
Zgłoś
niki99 2013-12-24, 1:44
htr83 napisał/a:

najlepszy numer zrobili kiedyś moi znajomi kierownikowi hali
mieli podnośnik z koszykiem i nałożyli mu rower na latarnie (5 metrową)
tak że jak leżał na ziemi to latarnia była pod ramą

U mnie w robocie to koledze rower wstawili na maszt okrętu :0 Przebij to
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie