Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smutny widok
Jeśli to piwo pokroju harnasia, tatry, żubra, tyskiego... to wręcz radosny.
Jeśli to piwo pokroju harnasia, tatry, żubra, tyskiego... to wręcz radosny.
Jak markę piwa polecasz? Ja teraz popijam sobie kasztelana i jest całkiem smaczny. Żubra czy Tyskie tez mogę wypić (mimo ze moje ulubione piwa są inne), zgodzę się tylko do Harnasia i Tatry, ze to szczochy
Z lżejszych piw to przeważnie IPA i APA (style). Staram się pić mniejsze browary. Komes/Miłosław z browaru Fortuna.
Z koncerniaków Żywiec daje radę, ostatnio wypuścili Wiedeński Lager, Pszeniczną IPĘ, Belgijskie Ale. Całkiem fajne. Grodziskie robi niezłe piwa.
Mam też punkt, gdzie kupuję mineralkę Krystynkę i ma całkiem ciekawe piwa. Raciborskie, Twierdzowe, choć w nich wali DMSem, czeskie ma, Litovele, lubię ciemne. Bernard, rewelacyjne piwo, mało ekstraktu i alko, ale smak wyraźny.
Z bezalko dla mnie najlepszy jest Miłosław bezalkoholowe IPA.
Kasztelan... kiedyś byłem w Płocku i wypiłem z beczki. Dałbym się pokroić za ten smak. Ale teraz już nie to.
Połczyn wypuścił PILSa, kupiłem, pierwsze zajebiste, kolejne warki coś nie tak. Generalnie nie mam jednego, dwóch, trzech ulubionych piw, które wyłącznie pijam...
Smak jest kwestią gustu, ale spróbuj PANiPANI.

Generalnie to Portery. Komes, Żywiec (mimo, że koncerniak, jest bardzo dobry), Porter Bałtycki ze Staropolskiego (dla niektórych cena może wydawać się zaporowa - 8zł), Okocim też czasem, miałem okazję kilka razy pić Imperium Prunum.
Z lżejszych piw to przeważnie IPA i APA (style). Staram się pić mniejsze browary. Komes/Miłosław z browaru Fortuna.
Z koncerniaków Żywiec daje radę, ostatnio wypuścili Wiedeński Lager, Pszeniczną IPĘ, Belgijskie Ale. Całkiem fajne. Grodziskie robi niezłe piwa.
Mam też punkt, gdzie kupuję mineralkę Krystynkę i ma całkiem ciekawe piwa. Raciborskie, Twierdzowe, choć w nich wali DMSem, czeskie ma, Litovele, lubię ciemne. Bernard, rewelacyjne piwo, mało ekstraktu i alko, ale smak wyraźny.
Z bezalko dla mnie najlepszy jest Miłosław bezalkoholowe IPA.
Kasztelan... kiedyś byłem w Płocku i wypiłem z beczki. Dałbym się pokroić za ten smak. Ale teraz już nie to.
Połczyn wypuścił PILSa, kupiłem, pierwsze zajebiste, kolejne warki coś nie tak. Generalnie nie mam jednego, dwóch, trzech ulubionych piw, które wyłącznie pijam...
Smak jest kwestią gustu, ale spróbuj PANiPANI.
Dokladnie Kasztelan strasznie sie zepsul. Mieszkam obok Plocka i czasami ktos z rodziny jak jechal do Sierpca to przywozil świeżutkie kasztelany niepasteryzowane z krotka data waznosci. No cos pieknego. Od momentu sprzedazy broawaru to juz nie to samo. A w tej chwili bardzo lubie Zywca i Namyslow. Czasami ale rzadko mozna trafic na inne jego wersje. Polecam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie