Hah on jest taki beznadziejny
Koleś mu krzyczy, żeby plakat to se w dupe wsadził i on to? To co zwykle! Jedzie po Kaczorze
Ciekawe czy jak mu matka ziemniaków nie soliła to też obwiniał Jara

Ciekawe czy jak mu matka ziemniaków nie soliła to też obwiniał Jara
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

a ten znów... jedynie co umie to tylko obrażać.. Palikot zasr**any

Najlepszą obroną jest atak, ale Palikot jest żałosny. Już 3 raz słyszę, jak tłumaczy swoją głupotę Kaczorem - tylko nie wiem, czemu ma to służyć. Mam nadzieję, że PO nie zostanie prezydentem.

zwróćcie uwagę na pierwsze pytanie " Dajesz pan wódkę jakąś?"
elektorat nie chce plakatu, przyzwyczajony przez lata do kiełbachy wyborczej, przychodzi na spotkanie bo wódkę dają
a Palikot mówi,
"to już do Jarosława Kaczyńskiego, ja nie daję wódki dzisiaj" więc najpierw trzeba obejrzeć uważnie a dopiero potem komentować,
elektorat nie chce plakatu, przyzwyczajony przez lata do kiełbachy wyborczej, przychodzi na spotkanie bo wódkę dają
a Palikot mówi,
"to już do Jarosława Kaczyńskiego, ja nie daję wódki dzisiaj" więc najpierw trzeba obejrzeć uważnie a dopiero potem komentować,
wnioskowac nalezy ze Kaczor podczas jakiejs kampani rozdawał wódke za free...?
Kaczynski moim prezydentem!!!
Kaczynski moim prezydentem!!!

p🤬lony pajac został zmiażdżony imo.
platforma ustawia sobie wiece, wpuszczają tylko swoich, tu widać selekty nie było. piwo za film, c🤬j w dupe PO za całokształt
platforma ustawia sobie wiece, wpuszczają tylko swoich, tu widać selekty nie było. piwo za film, c🤬j w dupe PO za całokształt
Czyli kilka lat insynuował alkoholizm jednego z bliźniaków sam publicznie chlając, a teraz będzie robił to samo z drugim. Pożal się Boże polityk.

Oglądałem w szkiełku ;d A ten plakat to niech sobie w dupę wsadzi >.< ! Rozdawał wódkę raz to i klienci przyszli

pójdę i zagłosuje na mniejsze zło, które będzie korzystao z prawa veta (mam nadzieję)ł