Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Palił na zakazie
Pantilion • 2018-10-02, 16:14
Nie chciał zgasić papierosa

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2018-10-02, 16:39 26
dobrze tak palaczowi
Zgłoś
~Velture 2018-10-02, 22:35 5
Przygnietli go całym stadem do gleby na maxa kiedy rekę miał do środka zgiętą i p🤬lą aby ją do tyłu dał...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
rambo007 2018-10-02, 23:07
a mógł nie palić.

podpis użytkownika

Lubie oczojebne avatary
Zgłoś
MukaPuka 2018-10-02, 23:13 9
i dobrze bo palacze to akurat egoiści, śmierdziele i brudasy. Palą gdzie chcą i mają wszystkich w dupie, jebie od nich potwornie i w dodatku wyrzucają pety gdzie popadnie.
Nie mam nic do palaczy co sobie popalają w zgodzie z innymi ale tych powyższych to bym nakarmił tymi petami.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-02, 23:28 1
SirMajkel napisał/a:

i dobrze bo palacze to akurat egoiści, śmierdziele i brudasy. Palą gdzie chcą i mają wszystkich w dupie, jebie od nich potwornie i w dodatku wyrzucają pety gdzie popadnie.
Nie mam nic do palaczy co sobie popalają w zgodzie z innymi ale tych powyższych to bym nakarmił tymi petami.

Dobra, to zróbmy tak, że jak przejdziesz przez pasy na czerwonym to Cię policja sprowadza z automatu do parteru. Zakaz to zakaz a też mi przeszkadza jak ktoś przechodzi a nie powinien
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2018-10-02, 23:59 3
Widać, że to jakiś cwaniaczek, który myśli, że mu wszystko wolno. Bardzo dobrze postąpili. Za p🤬dę go i na glebę.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-03, 0:48 2
Electrike napisał/a:

Dobra, to zróbmy tak, że jak przejdziesz przez pasy na czerwonym to Cię policja sprowadza z automatu do parteru. Zakaz to zakaz a też mi przeszkadza jak ktoś przechodzi a nie powinien

Nie przechodzi się przez pasy na czerwonym więc argument po c🤬ju kolego. To że masz w dupie zakazy znaczy że jesteś cep i policja cię douczyć wp🤬lem powinna.
Zgłoś
piotrj3 2018-10-03, 0:55
Kiedy siła trochę nieadekwatna, to w sumie i tak dobrze mu tak jeśli kazali mu zgasić.
Zgłoś
michixinq 2018-10-03, 1:34 8
Przecież nie było tak, że on palił i nagle pojawił się radiowóz, zaczęli grozić mu bronią, po czym sprowadzili go na glebę.. Zapewne było tak, że ktoś mu zwracał uwagę, ale miał wyj🤬e, więc ten ktoś zawołał policję. W każdym razie - w c🤬j w dupę j🤬emu palaczowi
Zgłoś
Madafakerski 2018-10-03, 3:45
A ten cz🤬ch bez munduru to kto? W sumie nie wiadomo o co chodzi, a na pewno nie o to, że ziomek palił fajke Tam jakaś grubsza akcja musiała się porobić wcześniej.

podpis użytkownika

Pod żadnym pozorem nie poddawaj się dobrowolnie karze.

I'm From Crime City
Zgłoś
modoc 2018-10-03, 5:14 1
A czarny wykorzystując sytuacje przetrzepuje kieszenie w poszukiwaniu portfela. to się nazywa zaradność
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-03, 8:19
chcieli tylko od peta odpalić
Zgłoś
Wiewór 2018-10-03, 8:20
W Polsce jest tak samo jak pijesz piwo na ławce w parku.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
psych 2018-10-03, 8:59
wyjdzie mu to na zdrowie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie