Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przedstawiciel gatunku tirus ukrainus w swoim naturalnym środowisku. To co widzimy na załączonym filmie to taniec godowy, niestety tirus ukrainus mają słaby wzrok i często mylą swoje partnerki (tirówkos ukrainos) z często występującymi w naszym rejonie psami...
Czytała Krystyna Czubówna.
Czytała Krystyna Czubówna.
Zinteresowanie niebem i przyrodą wokół wskazywałoby na mdma ale nerwowe przytupywanie laczkiem sugeruje raczej mefedron. Wyczuwalna również nuta 3mmc

Dobrze zrobili, że zadzwonili na policje, kto wie co by on odwalił na drodze

Kawalarz napisał/a:
Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość
Chodziło ci o Calais?
Kawalarz napisał/a:
Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość, a A nim jego szwagier pługopiaskarką
A teraz przetłumacz to na język polski i wklej jeszcze raz w posta.
Nawet autokorekta w żaden sposób nie jest w stanie wytłumaczyć, co tutaj zostało odj🤬e.
"Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość, a A nim jego szwagier pługopiaskarką" k🤬a to ty jesteś tym zatrzymanym? Co ty ćpasz zajobusie?

mareczex093 napisał/a:
"Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość, a A nim jego szwagier pługopiaskarką" k🤬a to ty jesteś tym zatrzymanym? Co ty ćpasz zajobusie?
J🤬i Cię w piętnastu i kazali tańczyć.
P🤬lony morderca. Dobrze, że mi wszystko wolno to przynajmniej nie jeżdżę pijany czy inaczej wygięty.
Kawalarz napisał/a:
J🤬i Cię w piętnastu i kazali tańczyć.
Zazdrościsz? Por🤬ane i potańczone, a ty co?