się działo.
Dobrze, że dało się połatać.
Pamiątka , no i będzie o czym opowiadać.
Piwo!
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Dobrze, że dało się połatać.
Pamiątka , no i będzie o czym opowiadać.
Piwo!
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
PS6 napisał/a:
Zastanawiam się kto był bardziej naj🤬y
Zszywający czy zszywany ?
Lampa.
Tak coś czuję...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
kamciu101 napisał/a:
-HAL9000/2 jaki widać warto było ;P
Warto było zrobić palcówę lampie? Musisz mieć bardzo bogate życie erotyczne
Jak ktoś ma pecha, to cipie trafi na żyletki.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ja tydzień temu stawialem nad morzem budke 4 tony i operator zj🤬 mi ja prosto na łapę, na moje szczęście ominęło kość
Ja tydzień temu stawialem nad morzem budke 4 tony i operator zj🤬 mi ja prosto na łapę, na moje szczęście ominęło kość

drzewko900 napisał/a:
A gdzie zasada, żeby łap nie wsadzać między ładunek a podłoże?
Pytanie do autora tematu, co z nerwem? Tętniczką?
Rok temu rozciąłem sobie palec o potłuczoną szklankę, cięcie na centymetr ale trafiło na tętniczkę i przecięło nerw, góra ostatniego paliczka była bez czucia. Rana niewielka, ale krwawiła dość mocno to opatrzyłem i obwiązałem bandażem. Na SOR nie było co jechać. Pierwsze dwa miesiące palec był bez czucia, bardzo wrażliwy na niewielkie uderzenia w miejscu rany, które odczuwane były jak kopnięcia prądem. Po pół roku nerw się zregenerował/zrósł i czucie jest jak przedtem.
Ciekawostka, rany zszywane dużo częściej są zniekształcone i nie ulegają regeneracji w takim stopniu jak rana która samoczynnie się zrośnie.