📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:42

żaróweczkę zakładało się po to, żeby ustawić zapłon. nie wiesz, to głupot nie wypisuj.

na wiosce mam komara 2 70 rok produkcji na padała jak by go zalać odpali od strzała biegi w manetce ze sprawną jedyną to jest coś
ładnie odnowiony silnik,wspomnienia wracają,pamiętam jeszcze 10 lat temu jak dosiadałem swoją motorynkę .Teraz wszyscy jeżdżą na chińskich kiblach,zobaczyć dzieciaka na ogarze,komarze czy jawce to rzadkość.

Co tu jest do pamiętania ?
Przecież takie cudo dalej stoi w moim garażu
Przecież takie cudo dalej stoi w moim garażu

wychuchany okrąglaczek. szacun młody. się kiedyś narozbierało piździków....
Też bym chciał bzyka z epoki... Jak ktoś ma, obojętnie jaki stan, to na PW niech wali
W ogóle. żeby w 2 takcie zwiększyć osiągi, to się nie wywala tłumika. Tylko dyfuzor się spawa nowy... Poprawia osiągi, czasem dźwięk, no i spalanie mniejsze, bo mniej mieszanki jest marnowane...

W ogóle. żeby w 2 takcie zwiększyć osiągi, to się nie wywala tłumika. Tylko dyfuzor się spawa nowy... Poprawia osiągi, czasem dźwięk, no i spalanie mniejsze, bo mniej mieszanki jest marnowane...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie