👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

taaa latanie z prześcieradłem na plecach tak się kończy własnie
"jeb" in black suit na poczatku filmiku i od razu bylo wiadomo ktory

@up
przeżył, ma "tylko" liczne obtarcia i złamania ale z tego co pisali na stronie mówi ze czuje się już dobrze.. farciarz
przeżył, ma "tylko" liczne obtarcia i złamania ale z tego co pisali na stronie mówi ze czuje się już dobrze.. farciarz

zawsze mnie ciekawiło jakby to wyglądało gdyby zahaczyli o teren i teraz już wiem
W następnym filmiku chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w które gość podczas lotu się prostuje i próbuje wylądować - w końcu wiewiórkom na których wzorowany jest ten strój się udaje, nie?

lepiej latać, połamać się czasem i mieć co wspominać niż zgnić przed kompem
@jaras0303
podejrzewam, że koleś po tym połamaniu się będzie gnił do końca życia w łóżku albo na wózku inwalidzkim.
podejrzewam, że koleś po tym połamaniu się będzie gnił do końca życia w łóżku albo na wózku inwalidzkim.
dlatego czarną folię zawsze trzeba nosić przy sobie nie znasz dnia ani godziny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie