....nap🤬laj olej do wody. Można też na odwrót, polać płonący olej rzepakowy wodą - a efekt będzie taki jak poniżej. No nic teraz pozostaje nam czekać aż ktoś umieści podobny temat, ale na hardzie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-09-12, 22:17
F pokromcah mituf byuo o tym.
kiedyś jak miałem 12-13 lat to zawsze na tzw. święto zmarłych gotowaliśmy swego rodzaju zupę złożoną ze zniczy ukradzinych z pobliskiego cmentarza. 20Ltrowy kocioł w momencie wrzenia zalany wodą powodował słup ognia wznoszący się na 12-15m (obserwacja z 5piętra w wieżowcu) cztery razy lepszy efekt od tego tutaj na filmiku. no ale cóż kiedyś wosk ze świeczek z cmentarza... dzisiaj olej rzepakowy z biedronki. prawie nie widać różnicy...
Maderfakermen napisał/a:
kiedyś jak miałem 12-13 lat to zawsze na tzw. święto zmarłych gotowaliśmy swego rodzaju zupę złożoną ze zniczy ukradzinych z pobliskiego cmentarza. 20Ltrowy kocioł w momencie wrzenia zalany wodą powodował słup ognia wznoszący się na 12-15m (obserwacja z 5piętra w wieżowcu) cztery razy lepszy efekt od tego tutaj na filmiku. no ale cóż kiedyś wosk ze świeczek z cmentarza... dzisiaj olej rzepakowy z biedronki. prawie nie widać różnicy...
Ta mieszanka parafiny i plastiku jest całkiem niezła.
Gorzej jak jeszcze trzeba odklejać od skóry...
No tak, co niektórzy zaczęli gimnazjum co za tym idzie, chemia no i proszę jakie szaleństwa.
konto usunięte
2011-09-13, 16:06
"biutiful" zabawa w piromana to dobra zabawa
konto usunięte
2011-09-13, 20:07
"bjutiful" - multilengłicz ;p
konto usunięte
2011-09-13, 20:57
@maderfakermen tak zwane tapazu:) najciekawiej miał ten co zalewał
tłumaczenie: beautiFUL Vrry7
Pomysł całkiem ciekawy, ale ogień zdecydowanie zbyt blisko gimbazy...