Zesrają się.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ja p🤬le... Drodzy uzytkownicy sadistica( bo sadystami raczej nie moge nazwać osobników, którzy wrzucają tutaj tego typu materiały) naprawdę większość użtkoników internetu zna już strone www która zaczyna sie od litery 'K'(nie zrobie reklamy), więc darujcie sobie kopiowanie z niej materiałów i wrzucanie jej tutaj. Tak więc wyp🤬alać. Życze miłego dnia

Już jutro w Fakcie:
"Zginęła, bo nie poskładała ubrań!"
"Zginęła, bo nie poskładała ubrań!"
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
jak by mi sie chciało jeszcze dawać ubrania do szafy to może mogłyby z niej wyjść ale tak to jestem bezpieczny

konradssc napisał/a:
Ja p🤬le... Drodzy uzytkownicy sadistica( bo sadystami raczej nie moge nazwać osobników, którzy wrzucają tutaj tego typu materiały) naprawdę większość użtkoników internetu zna już strone www która zaczyna sie od litery 'K'(nie zrobie reklamy), więc darujcie sobie kopiowanie z niej materiałów i wrzucanie jej tutaj. Tak więc wyp🤬alać. Życze miłego dnia
![]()
Wrzucam co znajdę w necie, bo uważam ze powinno się tu znaleźć.

podpis użytkownika
Per aspera ad astra.

Jeszcze k🤬a troche i matoły takie jak talisker zaczną tu demoty wrzucać.

up@
już od dawna są tu wrzucane... matole
sadistic.pl/demotywatory-demotywujace-obrazki-zbiorczy-vt21024.htm
już od dawna są tu wrzucane... matole
sadistic.pl/demotywatory-demotywujace-obrazki-zbiorczy-vt21024.htm

@up
nawet nie wlączam. wierzę na słowo. pewnie ty założyłeś temat
nawet nie wlączam. wierzę na słowo. pewnie ty założyłeś temat

ziu2 napisał/a:
@up
nawet nie wlączam. wierzę na słowo. pewnie ty założyłeś temat![]()
ej, wez sp🤬alaj. niektorzy maja zycie, nie spedzaja calego dnia na przegladaniu kazdego mozliwego portalu rozrywkowego i maja jakis ulubiony ktory przejrza i wracaja do zycia, k🤬a Twoja mac.
teraz mozesz spokojnie wrocic do przegladania demotow, komixow, mistrzow, joemonstera, geje.pl i co tam jeszcze k🤬a lubisz, ja ide posmiac sie z dziewczyny, siema.