następnym razem wstaw zdjęcia jak talerze w zlewie zmywasz
O jezu ale podnieta ja p🤬le.....
Dajcie zdjęcie gramofonu jeszcze do kolekcji.... albo lepiej zdjecie prezerwatywy i zapytajcie swoich rodziców czy wiedzą co to jest - stawiam dyche ,że nie wiedzą skoro tutaj jesteście.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dajcie zdjęcie gramofonu jeszcze do kolekcji.... albo lepiej zdjecie prezerwatywy i zapytajcie swoich rodziców czy wiedzą co to jest - stawiam dyche ,że nie wiedzą skoro tutaj jesteście.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ja p🤬lę,to Ty w muzeum chyba robisz
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

kiedyś spuszczałem wp🤬l niemiaszkom przy pomocy kulkowej myszy. pamiętam, że kosztowała wtedy 15zł kiedy oni się między sobą prześcigali który więcej oiro wydał na mysz. leszcze. nikt mi nie wierzył, że mam mysz za niecałe 4€ a oni laserówki, mx po 500€ (to był ok 2000-2002r.) i byli bici.
Pamiętam jak się te kulki wyjmowało, robiło boisko z kartonu, a piłkarzy z kredek i 'kinderków". Ah, te stare, dobre czasy.

Czytając komentarze, oglądając tematy na sadisticu i nie tylko, odnoszę wrażenie, że większość użytkowników nie może tego pamiętać, bo po prostu ich jeszcze na świecie nie było.

To co dla was jest wspomnieniami dla mnie jest codziennością :]