współpracować, żeby się dowiedzieć jakie są wyniki, a "mieć związek" i wynikami manipulować to jest coś innego JeMois
Kolejny fanatyczny kretyn widzę odważył się zadzwonić. Zarówno skompromitował się swoimi poglądami jak i ze wzajemnością, równolegle skompromitował swoje poglądy.
Wielokrotnie już natknąłem się na dziadków próbujących mnie "nawrócić" od poglądów pro-zachodniech, unijnych. Polecam im wszystkim wtedy działania unijne i dotacje z których korzystam, jednak zamiast wykorzystać resztki kreatywności swojego mózgu, aby zainteresować się zagadnieniem oni wolą p🤬lić i zalewać mnie bebłami i preparować swoje argumenty na poczekaniu, za zwyczaj wychodzi to wyjątkowo śmiesznie i nieudolnie.
To się nazywa źle wykorzystana siła intelektualna, zamiast dostosować się do warunków i czasów, oni wolą tworzyć hipotetyczne sytuacje, ksenofobiczne wizje i apokaliptyczne opowieści. Nawet nie dopuszczają do siebie myśli, że może to być nieprawda, co więcej, pomimo argumentów nie dopuszczą.
Szkoda nerwów.
up.
skoncz. dobra rada konusie
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Stawiam piwo osobie która mi wyjaśni czemu w tagach jest: "korwin".