Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pan Andrzej, nowy mistrz ciętej riposty
Konto usunięte • 2011-06-17, 19:26
Filmik z wczorajszego nagrania. P.Miecugow się kompletnie pogrążył, gdyż sam najpierw mówi że współpracują a potem, że to oszczerstwo Można się uśmiać, a Pan Andrzej niszczy system!!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-17, 20:20
Kolejne spokrewnione z polityką gówno.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-17, 20:23 5

-A jak powiem na pana że jest pan złodziejem to będzie pan zadowolony?
-Tak

prawdziwy polityk szczery od początku do końca, przynajmniej się nie kryje że okrada zwykłych ludzi, w dodatku sk🤬iel jabłko komuś podp🤬lił
Zgłoś
~Velture 2011-06-17, 20:35 115
Sie ż🤬d zbulwersował i zrobił to co ż🤬dzi robią najlepiej - próbował straszyć sądem.

Mają to chyba w genach.

(macie moje IP i prosze pozywajcie mnie do sądu Ż🤬dzi z TVN.).

Co do tych sondaży to jedna wielka lipa. Kiedyś do mnie dzwonili z tego cośtam milłorf brałn cośtam ,co tvn od nich bierze, przed wyborami prezydenckimi. Pytania tak sformułowane ,ze wynik z góry można znać bez pytania ludzi.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
soqu1 2011-06-17, 21:47 12
Velture, postawiłbym Ci 20 piw ale mam tylko jedno konto
Zgłoś
TakTojajestem 2011-06-17, 22:04
do kolegium gooooooooo ha ha mój brat jest adminem forum szkła kontaktowego
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2011-06-17, 22:34 2
tvn kazało mu zj🤬 go bo obrażają ich kolegów ... p🤬le dlatego nie oglądam tv i tvn i k🤬a gazet wolność
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-17, 22:36
K🤬a 359 to z mojej jabłonki zaj🤬 !
Zgłoś
szefooo 2011-06-18, 2:25 5
Dzień dobry przeprowadzam ankietę.

Jakiego koloru jest Pana czerwony samochód?

Zielonego.

Dobrze czerwonego, zapisałem dziękuję. Do widzenia!

podpis użytkownika

ironią w ryj
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-18, 8:17 2
jebac ludzi z telewizji hej hej
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-18, 9:37
1.47 za długo!
Zgłoś
riodoro1 2011-06-18, 10:11
Kto jeszcze ogląda telewizję, a szczególnie programy o polityce i o tym co się "dzieje" u nas w kraju?

podpis użytkownika

Zgłoś
marios2012 2011-06-18, 10:42 13
Jedzie z polski jakiś dziennikarzyna na białoruś i obraża ich prezydenta ze jest jakiś dyktator i terrorysta. Zostaje za to zatrzymany do przesłuchania i wyjaśnienia sprawy i cala europa map🤬la na białoruś że nie ma tam demokracji. W polsce jakiś koleś zakłada stronkę internetowa o prezydencie to wpada do niego CBA czy tam ABW i rozp🤬ala mu cały interes za obrazę prezydenta i nikt nie ma pretensji. To jest demokracja?
Zgłoś
edge 2011-06-18, 10:53 6
marios2012 napisał/a:

Jedzie z polski jakiś dziennikarzyna na białoruś i obraża ich prezydenta ze jest jakiś dyktator i terrorysta. Zostaje za to zatrzymany do przesłuchania i wyjaśnienia sprawy i cala europa map🤬la na białoruś że nie ma tam demokracji. W polsce jakiś koleś zakłada stronkę internetowa o prezydencie to wpada do niego CBA czy tam ABW i rozp🤬ala mu cały interes za obrazę prezydenta i nikt nie ma pretensji. To jest demokracja?

Nie, to tylko znak że Hitler nie podołał misji eksterminacji ż🤬dów.
Niestety nam też Polakom się oberwało bo te z🤬by kablowały na nas tylko po to by dostać j🤬e obywatelstwo niemieckie.

podpis użytkownika

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Zgłoś
basenji17 2011-06-18, 10:57 3
" Filmik z wczorajszego nagrania. P.Miecugow się kompletnie pogrążył, gdyż sam najpierw mówi że współpracują a potem, że to oszczerstwo Można się uśmiać, a Pan Andrzej niszczy system!! "

Radzę obejrzeć jeszcze raz, bo P. Miecugow nazwał oszczerstwem nie współprace z firmami tylko słowa P. Andrzeja odnośnie fałszowania wyników sondaży wyborczych. A współpraca wcale nie musi oznaczać oszustwa ( mimo że wyniki są manipulowane xD )

A teraz do wszystkich co uważają że TV, radio etc. to zło, badziew i najlepiej to napierd. debilne filmiki z yt na pamięć by błyskać cytatami. Czas warto przejrzeć i wiadomości nawet i z zajebistą rezerwą ale nie po to aby się emocjonować pierdołami typu Kuzik przechodzi do PO ale po to by trochę się orientować w tym świecie ;] Tyle ode mnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie