Blond niewiaście nie spodobało się rozmawianie w autobusie w obcym dnia niej jezyku .Z pomocą przychodzi tłumacz
No to rasizm
Pan Arab...
oi, oi mimo że wk🤬ia mnie niesłychanie ten brytyjski dialekt, to jednak baba w autobusie miala racje. Nie wiadomo o czym taki c🤬k p🤬li w autobusie w obcym jezyku rownie dobrze moze sie żegnać z rodzinką bo ma zamiar odpalić pas szachida pod marynarka
Halman napisał/a:
Pan Arab...
Widac, ze dobrze wychowany dzieciak
Cham, nie Pan. Panem, to jestem ja.
"oi, oi mimo że wk🤬ia mnie niesłychanie ten brytyjski dialekt, to jednak baba w autobusie miala racje. Nie wiadomo o czym taki c🤬k p🤬li w autobusie w obcym jezyku rownie dobrze moze sie żegnać z rodzinką bo ma zamiar odpalić pas szachida pod marynarka"
To teraz zamień Araba na Polaka. Siedzisz na Wyspach, dzwoni do Ciebie mama i co gadasz z nią po angielsku?
Szybciutko trzeba ten temat usunąć, gdyż jest przesiąknięty lewactwem aż można się porzygać.
Marksistowskie gówno dla otępiałych socjaluchów. Trzeba być skutecznie ograniczonym, żeby uwierzyć, że taka jest rzeczyewistość.
wojtekpwse napisał/a:
Szybciutko trzeba ten temat usunąć, gdyż jest przesiąknięty lewactwem aż można się porzygać.
a ja bym to właśnie zostawił specjalnie jako przykład podręcznikowej indoktrynacji umysłów poprzez media...
nagranie zrealizowane w pionie (target; generacja 2000) ze niby takie z prawdziwego życia wzięte, tfuuu...
lucilla napisał/a:
"oi, oi mimo że wk🤬ia mnie niesłychanie ten brytyjski dialekt, to jednak baba w autobusie miala racje. Nie wiadomo o czym taki c🤬k p🤬li w autobusie w obcym jezyku rownie dobrze moze sie żegnać z rodzinką bo ma zamiar odpalić pas szachida pod marynarka"
To teraz zamień Araba na Polaka. Siedzisz na Wyspach, dzwoni do Ciebie mama i co gadasz z nią po angielsku?
Przecież to lewacki troll próbujący potwierdzić słuszność tej propagandy.
żmij
2021-01-15, 11:30
Myślę, że na ż🤬dorurze zrobisz furorę takim filmem.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Lewackie kłamliwe ż🤬dowskie ścierwo, nie materiał. Oczywiście prócz uderzenia w białych "faszystów", ma jeszcze skłócać 2 największych ż🤬dowskich wrogów, czyli białych chrześcijan, i c🤬tych muslimów. Należy więc wyraźnie podkreślić że choć miejsce Islamu nie jest w Europie, to ściąga go tu lewacka ż🤬dowska międzynarodówka!!!. Tak samo ona produkuje poprawność polityczną, wszelką wrogość, daje przyzwolenie ciemnym na ponoszenie się, a prawdopodobnie również inicjuje wszelkie zamachy.
Konto usunięte
2021-01-15, 13:23
JiggyPete napisał/a:
oi, oi mimo że wk🤬ia mnie niesłychanie ten brytyjski dialekt, to jednak baba w autobusie miala racje. Nie wiadomo o czym taki c🤬k p🤬li w autobusie w obcym jezyku rownie dobrze moze sie żegnać z rodzinką bo ma zamiar odpalić pas szachida pod marynarka
A polacy w Anglii po polsku to pewnie o bigosie tylko p🤬lą a niemcy po niemiecku o nalotach na Warszawe itd
"Przecież to lewacki troll próbujący potwierdzić słuszność tej propagandy."
I tu się mylisz; ani lewak ani prawak. Głąbie nic nie jest ani czarne ani białe. Każda ze stron ma trochę racji, a tylko debile dają się prowadzić nieomylnym wodzom za rękę.