Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
Dziadostwo i cwaniactwo należy napiętnować

Opis sytuacji dostępny pod filmem

Inni dzicy lokatorzy z kanału eXmiter sadol.pl/biznesmenka-anetka-vt566613.htm6316155

Jest tam jeszcze Film dla Właścicieli tylko o mocnych nerwach którego tu wstawić się nie da z powodu ograniczeń wiekowych w którym patologia atakuje siekierą matkę z dzieckiem na rękach która próbuje wejść do własnego domu.

Mówił już o tym Ator Woźniak że proceder okupowania mieszkań i zwieranie ugody w zamian za okup się odbywa ale mu nie wierzyłem

Zgłoś
Dżepetto 2022-11-27, 22:20 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Andrzejas 2022-11-27, 22:27 2
OpenStreetMaps napisał/a:

(...)Jest tam jeszcze Film dla Właścicieli tylko o mocnych nerwach którego tu wstawić się nie da z powodu ograniczeń wiekowych (...)

Normalnie linka wstawiasz i jest.
youtube.com/watch?v=lT3iJoNIE7s
Zgłoś
Gunter88 2022-11-27, 22:33 24
Tutaj by pomogła brazylijska kijoterapia
Zgłoś
lokal.szczecin 2022-11-27, 22:35 1
Andrzejas napisał/a:

widzialem ten film, koles z siekiera dobry wariat ale korek na scianach to jest max na moje nerwy, szczyt bezguscia polaczony z tandeta
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-11-27, 22:49 3
Andrzejas napisał/a:

Dzięki. Ale z tego co pamiętam to takie wstawienie linka które jest najfajniejsze i najprostsze moderatorom się nie podoba bo nieregulaminowe. Chcą aby filmy wyświetlały się bezpośrednio na ich portalu a nie tylko jako odsyłacze w postaci linków do innych stron. Oby zrobili wyjątek dla twojego komentarza i go zaraz ni nie usunęli.

lokal.szczecin napisał/a:

widzialem ten film, koles z siekiera dobry wariat ale korek na scianach to jest max na moje nerwy, szczyt bezguscia polaczony z tandeta

Racja z tym korkiem. Historia z nim związana jest warta opowiedzenia tutaj. Robiłem w polskiej Castoramie zakup podobnego korka dla Norwega u którego pracowałem a że norweskie realia są takie iż boazerię w domach malują na biało zamiast zostawiać w kolorze naturalnym to wpadł mi do głowy szatański pomysł i mając cały wózek wyładowany korkiem. Pojechałem na dział farb pytać się o farbę do korka. Zdziwieniu nie było końca a ja cierpliwie tłumaczę że korek to jedynie wygłuszenie a ściany muszą być w jasnym kolorze aby w domu mieć jasno a nie ciemno jak w norze. Nadziwić się nie mogli bo korek taki drogi a trafił się klient który korek zamierza malować

Zgłoś
PiesKracy 2022-11-28, 0:44 6
Weź z tym śmieciem atorem idź w hooj
Zgłoś
Syn_Milionera 2022-11-28, 0:47
Mogłeś dać bez tego clickbaitora Atora.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-11-28, 1:34 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Andrzejas 2022-11-28, 1:52 2
OpenStreetMaps napisał/a:

Dzięki. Ale z tego co pamiętam to takie wstawienie linka które jest najfajniejsze i najprostsze moderatorom się nie podoba bo nieregulaminowe. Chcą aby filmy wyświetlały się bezpośrednio na ich portalu a nie tylko jako odsyłacze w postaci linków do innych stron. Oby zrobili wyjątek dla twojego komentarza i go zaraz ni nie usunęli. (...)

Moderacja, to sama nie wie czego chce. Napisali regulamin i się go nawet nie trzymają.
Poza tym, to nic nie zmienia, czy jest link, czy embed. I tak kliknięcie prowadzi do zasobów stron trzecich. Kiedyś chcieli mieć wszystko na serwerze i nie było opcji wrzucania filmów z YT. Niestety okazało się, że serwerek ciaśniutki, jak lej Veltura i jednak się nie zmieści każdy film.
Zgłoś
jbćTalmud 2022-11-28, 7:19 16
Zgłoś
mygyry 2022-11-28, 7:29 12
Zgłoś
Bqesiivasqesii 2022-11-28, 8:33
Zgłoś
Krzyszof.K 2022-11-28, 8:42 39
Zgłoś
DonKutassinio 2022-11-28, 8:49 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem