Stary, Anarkiego albo Xero nie mówiąc o Phobosie to ciężko zaj🤬 na każdym poziomie.
A tu, dogrzewający się pierdziel łapie frajerów. To jest poziom Crash.

"wszelkie komentarze proszę kierować do komendanta"
No k🤬a mać, jak bym mu jebnął dwa razy to może by zaczął rozmawiać. Tak k🤬a irytujące, że szok.
"Ja: e panie, żona się panu puszcza
Strażnik: wszelkie komentarze do komendanta
Po drugie
Zanim mu się k🤬a ten silnik nagrzeje i zacznie grzać to pochodzi sobie trochę na tym jałowym biegu...
do konradtattoo
do konradtattoo
Pierwsza sprawa jest taka ze jesteś w moim wieku, a okazuje się ze jesteś internetowym krzykaczem i dziwi mnie to, no ale cóż, poziomu inteligencji sami sobie nie wybieramy! Sprawa druga jest taka że według 60 ust. 2 pkt 3 Ustawy o ruchu drogowym maksymalny mandat za to wykroczenie to 100 złotych! Trzecia faktycznie dostałem w życiu mało mandatów z tego względu, że żyjąc w tym kraju przestrzegam jego prawa, jest c🤬jowe ale skoro tu jestem to muszę je respektować! Mówiąc o tym jak to bym się "osrał" to wydaję mi się, że mówisz to z własnego doświadczenia. Chyba należysz do tych ludzi którzy noszą bluzy z wielkimi napisami "HWDP" a później płaczesz na komendzie, że Ci rower ukradli. Pozdrawiam

Dlaczego mieszkańcy Debrzna mieliby rezygnować z SM? Przecież takie małe gminy żyją z łupienia kierowców ale nie swoich (bo ci wiedzą że są poukrywane fotoradary) tylko z przyjezdnych/tranzytowych.
A to jest całkiem ładna kaska zasilająca konto gminy...
W dupie byłeś, gówno wiesz.
Straż miejska w większości gmin przynosi straty, porównaj sobie dochody i wydatki w sprawozdaniach z wykonania budżetu w rozdziale 75416.
Akurat gmina Debrzno zarabia, ale w większości SM przynosi straty z ekonomicznego punktu widzenia.
//edit
Chyba należysz do tych ludzi którzy noszą bluzy z wielkimi napisami "HWDP" a później płaczesz na komendzie, że Ci rower ukradli.
A Ty przestań powielać czyjeś kwestie w sposób dosłowny.

W dupie byłeś, gówno wiesz.
Straż miejska w większości gmin przynosi straty, porównaj sobie dochody i wydatki w sprawozdaniach z wykonania budżetu w rozdziale 75416.
Akurat gmina Debrzno zarabia, ale w większości SM przynosi straty z ekonomicznego punktu widzenia.
Skoro gmina Debrzno zarabia, to o co ci k🤬a chodzi? W którym miejscu się pomyliłem? Masz problemy z najprostszą logiką, serdecznie współczuję twoim najbliższym takiego głąba.
Przecież takie małe gminy żyją z łupienia kierowców ale nie swoich (bo ci wiedzą że są poukrywane fotoradary) tylko z przyjezdnych/tranzytowych.
Tu sie pomyliles buraku. Twoja logika jest wąska i nie potrafi pojąć jak funkcjonują samorządy oraz jak wygląda ich budżet. Zwykły debil taki jak Ty i tak tego nie pojmie, także pozdrawiam, ale w sumie tacy jak Ty ludzie muszą istnieć, bo ktoś musi te kible na dworcu sprzątać.
Niepozdrawiam

ps. nie jestem związany z żadną strażą miejską.