gość ma zawsze u mnie piwo

podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!

A mnie załamuje ten koleś. Jakim trzeba być życiowym frustratem żeby tracić czas na podchody z SM a potem wrzucać to do neta. Chłopie weź żone i dziecko na spacer albo odwiedź starych

snajper nie strażnik
Kiku jakim trzeba być życiowym frustratem by tracić czas na komentowanie filmów w internecie....
K🤬a
Kiku jakim trzeba być życiowym frustratem by tracić czas na komentowanie filmów w internecie....
K🤬a
zawsze zwalnialem w tym j🤬ym uniechówku!!! ale na miasto czluchów musialem zaplacic sto zlotych.
#Lavo jak jezdzisz tylko rowerem wiec nie wiesz o co ten Nasz Pan Emil walczy!!! O nasze zlotowki ktore zamiast isc na nowe chodniki w miescie to ida na premie dla pana burmistrza i calej reszty swin przy korycie!!
#Lavo jak jezdzisz tylko rowerem wiec nie wiesz o co ten Nasz Pan Emil walczy!!! O nasze zlotowki ktore zamiast isc na nowe chodniki w miescie to ida na premie dla pana burmistrza i calej reszty swin przy korycie!!
podpis użytkownika
jade bardziej bokiem;]
k🤬a, ze im potem nie wstyd spojrzec rodzinie i mieszkancom miasta w oczy? Ze rodzinom tych pasozytow nie jest za nich wstyd?

Kiku napisał/a:
A mnie załamuje ten koleś. Jakim trzeba być życiowym frustratem żeby tracić czas na podchody z SM a potem wrzucać to do neta. Chłopie weź żone i dziecko na spacer albo odwiedź starych
tak pisze gimbaza co nie ma samochodu i nigdy nie dostała mandatu:) Dla mnie chłop jest spoko, coś zaczął społecznie. Przynajmniej w głowach siedzi dla niektórych strażników, że mogą się skompromitować..

Dlaczego mieszkańcy Debrzna mieliby rezygnować z SM? Przecież takie małe gminy żyją z łupienia kierowców ale nie swoich (bo ci wiedzą że są poukrywane fotoradary) tylko z przyjezdnych/tranzytowych.
A to jest całkiem ładna kaska zasilająca konto gminy...
A to jest całkiem ładna kaska zasilająca konto gminy...
Co ten idiota w srebrnym vw Sm widzi ciekawego w pulpicie windowsa, że się w niego tak wpatruje
Ja p🤬le

Ja p🤬le

Rozp🤬ala mnie ten strażnik haha 18 minuta jak klika coś na ekranie z miną jak zbity pies no ja p🤬lę, ten cały emil uczy strażnika jak używac fooradaru no ja p🤬lę