👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Owsiak i Rydzyk, to ta sama liga. Jeden fanatyczny katolik, ale za to obrotny, a drugi obrotny fanatyczny lewus, synalek komunistycznego aparatczyka. Obaj siebie warci. Jeden nasrał do głowy starszym ludziom, a drugi sra do łba kolejnym pokoleniom gówniarzy. Obiektywizmu u niektórych za grosz, bo najlepiej sobie uszy i oczy zalepić błotkiem woodstockowym.
Kampania Przeciwko Społecznym Odpadom! Uderz w stół, a nożyce się odezwą!
Kampania Przeciwko Społecznym Odpadom! Uderz w stół, a nożyce się odezwą!

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
i popieram centa
ja chetnie bym pojechal i pospal nawalony w blocie po kostki i to jest moj wybor... to ze nie pojade to inna historia... nie wypada mi ze wzgledu na wiek i moja prace...
ja chetnie bym pojechal i pospal nawalony w blocie po kostki i to jest moj wybor... to ze nie pojade to inna historia... nie wypada mi ze wzgledu na wiek i moja prace...

cóż, ja byłam kilka razy i jakoś nigdy nie spałam w błocie, nie rzygałam, nie robiłam wsi (w szerokim tego słowa znaczeniu) i za każdym razem bawiłam się znakomicie
. jakoś mocno śmierdząca do domu tez nie wracałam

Co by nie mówić każdego roku przejazd na Woodstock wiążę się z wypadkami, bo komuś zabrakło rozumu i/lub wyobraźni. Mój ulubiony przypadek to chłopak siedzący na dachu wagonu piętrowego i celujący kijem w trakcję. Dzięki reakcji obsługi nic mu się nie stało.

niektórzy po prostu maja satysfakcje z tego jak wsrod 200 000 ludzi znajdzie sie grupka która przecholuje i zacznie robic rozróbe,szczac i zygac gdzie popadnie a potem podpinać to pod cały wizerunek woodstocku,zal mi takich ludzi.

Bogna, a czy hop-hip ma wogóle sens? przeca to zwykły bełtot popaprańców...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie