Cytat:
09.11.2010
Palikot vs. Poznań [trailer]
Dzisiaj, dosłownie przed dwiema godzinami pod budynkiem WSHID (gdzie rektorem jest były towarzysz Olejnik, a wykłady przeprowadzają takie potęgi jak Wojciech Jaruzelski, Bronisław Komorowski czy Tomasz Lis Na Żywo) odbyła się regularna bitwa na happeningi i żarty pomiędzy poznańskimi oszołomami a palikot-lans-jugend z Panem Januszem skrytym pod eskortą policji na czele. Nim Naszość wytrzeźwieje i zmontuje jakiś filmik wrzucam na podrażnienie apetytu zdjęcie jednego z najciekawszych transparentów tego popołudnia.
source:http://antybohater.ownlog.com/2141412,link.html
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-11-11, 10:24
Cytat:
...a wykłady przeprowadzają takie potęgi jak ... Tomasz Lis Na Żywo
A ja zawsze myślałem, że on tak tylko program nazwał, a nie ma tak na nazwisko ...
konto usunięte
2010-11-12, 15:37
Ruch Poparcia Palikota > wszystkie inne partie
Dziękuje.
Podpisuję się obiema rękami pod obrazkiem.
Palikot jest niewygodny dla sporej części polskich polityków, bo wali prawdę prosto w oczy, a to cecha nie wskazana w tym gronie.
konto usunięte
2010-11-12, 16:55
tranzystor napisał/a:
Palikot jest niewygodny dla sporej części polskich polityków, bo wali prawdę prosto w oczy, a to cecha nie wskazana w tym gronie.
Szkoda ze tylko w jednąstrone jeszcze nei słyszalem zeby wypowiedział negatywnie i panu Tusku
konto usunięte
2010-11-12, 17:06
Ha ha! mistrzostwo

"Czy prawda jest" i juz nawet pozwac gosci nie moze
Palikot nie wali prawdy, tylko kupę. Taki kolejny oszołom, przy nim Jaro to niegroźny, spokojny staruszek.
konto usunięte
2010-11-12, 18:48
Wow, ależ kulturalna krytyka na poziomie, nie ma co...
konto usunięte
2010-11-13, 0:26
a mnie to wali czy po czy pis , każda partia nas zadłużała i sprzedawała... i do tego ten syf przedwyborczy teraz, suszą zęby na billboardach i blokach , rzyga się chce...