👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:01

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i seria bolesnych zastrzyków przeciw wściekliźnie, albo

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Jerzu myślał że to jakieś tłuste robale są te śmierdzące paluchy. Jak oni mu teraz te zastrzyki dadzą biedakowi...

Geraldinio napisał/a:
Jeże nie chorują na wściekliznę i jej nie przenoszą.
Geraldinio napisał/a:
Bolesne były kiedyś, teraz nawet nie zauważysz. Wiem, bo testowałem w zeszłym roku.
kasztaniak napisał/a:
magwet.pl/25314,jez-nietypowy-pacjent-lecznicy-weterynaryjnej?page=3
Chorują i przenoszą, jednak w ostatnich latach w Polsce nie stwierdzono jej u tego gatunku.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
kasztaniak napisał/a:
Faktycznie, ulżyło mi, pan jeżu się nie zarazi od babsztyla wścieklizną. a co z innymi chorobami, chlamydią, HIV, grzybicą, głupotą?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Nie ma się co dziwić, jeże wolą mięsko. Kocia karma też im podchodzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie