Najlepsza faza przy czerwonym
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem kontakt z kameleonami, zmieniały kolory jak Biedroń panienki.
konto usunięte
2018-12-01, 11:07
Fejk jak c🤬j! To nic że już od dawna wiadomo że kameleony nie zmieniają kolorów w taki sposób jak na filmach wyżej. To nic że na filmie kameleon stoi na stole i jakoś nie przyjmuje jego koloru a już od zabawek "pobiera" kolor. Zidiociałe pokolenie łyka takie filmy bez mrugnięcia okiem a potem zdziwienie skąd w społeczeństwie tylu idiotów.
konto usunięte
2018-12-01, 12:47
dlaczego ludzie nie wymyślili jeszcze mundurów które tak jak ten kameleon dopasowują się do otoczenia?
BobaszczajZgdańska napisał/a:
dlaczego ludzie nie wymyślili jeszcze mundurów które tak jak ten kameleon dopasowują się do otoczenia?
Wygogluj sobie 'quantum stealth'.
konto usunięte
2018-12-01, 13:43
Kameleon - symbol polityków.
postawcie cwaniaka na szachownicy
ciekawe jak by go postawić na klawiaturze z podświetleniem chroma czy by był takim cwaniakiem ... a swoją drogą mistrzem kamuflażu jest była i będzie ośmiornica polecam filmy sobie poszukać
Ściema jak c🤬j a wy łykacie :o
konto usunięte
2018-12-01, 21:01
Marpat Woodland dobrze się sprawdza w naszych "warunkach", opinia kolegi- Straż Graniczna.
DaVinci Resolve, recolor + 3d tracker, 20 min. pracy.
Niby Kameleon, ale dres adacha nosi xD