JesusChytrus napisał/a:
nie spamuj tym ostro18, to żałosne
Jak ci się coś nie podoba to wiesz co robić... Jest takie słowo na "S"

Koleś po prostu wie, że będzie miał przej🤬e aż do śmierci
to walał się napić zawczasu...

Jak masz ciągiem przeklejać obrazki z jakiejś c🤬jowej stronki i to każdy w osobnym temacie, to wiesz, takie trzy słowa jak do ojca prowadzącego.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

BongMan napisał/a:
Jak masz ciągiem przeklejać obrazki z jakiejś c🤬jowej stronki i to każdy w osobnym temacie, to wiesz, takie trzy słowa jak do ojca prowadzącego.
To ci ofiaro złego dotyku będę przesyłała wcześniej fotki, żebyś edytował i napisy wyklejał. Pędź konia do wsi. Jak ci napis przeszkadza to idź jeść landrynki i nie p🤬l spamerze. Wklejam tak jak się wkleja na kwejka, wioche i inne. A ty nie musisz niczego oglądać jak ci sie nie podoba. Weź społeczniaku stań przed lustrem ściśnij się za jaja i zrób coś ze sobą bo p🤬lisz jak stara baba, której wszystko się nie podoba.
wodzwioski napisał/a:
Koleś po prostu wie, że będzie miał przej🤬e aż do śmierci
to walał się napić zawczasu...
![]()
Panna młoda wygląda tak, jakby miała mu ochotę tymi kwiatkami w łeb dać. Pamiątkę ma niezłą w tym drugim najważniejszym dla kobiet dniu życia. Ja to się nawaliłam z mężem, ale już po imprezie. We dwójkę.

kicia1410 napisał/a:
Pędź konia do wsi.
kicia1410 napisał/a:
idź jeść landrynki i nie p🤬l
Ale pocisk

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

kicia1410 napisał/a:
Wklejam tak jak się wkleja na kwejka, wioche i inne.
no i tu jest k🤬a problem... to nie jest kwejk ani wiocha, mimo że czasami tutaj tacy jak Ty wrzucają różne śmieci
Koleś jest aldente
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
zamiast się kłócić, pokaż cycki
podpis użytkownika
youtube.com/user/KuurdeFilms/videos?sort=p&flow=grid&view=0