nowynick napisał/a:
nie prościej tam granat wp🤬lić?
Co ci gruby zrobił?
Za taką robotę człowiek powinien być obsypywany złotem, a nie gównem i karaczanami. Serio w czasach influencerów i innego pedalstwa taki pracownik to skarb.
Powinien nosić pas jak rewolwerowiec, tylko zamiast rewolwerów dwa raidy na karaluchy

Dobrze że w pracy nie podjada. Tyle przekąsek po nim łazi
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
j🤬y oblech i tyle , normalny człowiek w normalnym świecie zakłada odzież ochronną, on je lubi.
smród ustawionego video, na tikoka z tym, owady nie wyłażą z kanału tylko wypuszczone ze słoika nie wiedzą co się dzieje, a gość sobie dezodorantem prysnął
Kopernik2080 napisał/a:
smród ustawionego video, na tikoka z tym, owady nie wyłażą z kanału tylko wypuszczone ze słoika nie wiedzą co się dzieje, a gość sobie dezodorantem prysnął
boli dupka ze ma wiecej lajkow na toktoku niz ty, ojej, jak mi ciebie wszystko jedno przegrywie
Myślałam że typ się w gównie utopi a ten dodaje jakieś robaczki
Też kiedyś w robocie przy przeglądzie separatora tłuszczu spotkałem takiego kaskadera. Jedna sekcja była nieszczelna i mial wycenić naprawę. Nie zdążyłem pójść po łapkę, żeby mu kanał otworzyć to ten już się wj🤬 do środka, po kostki w tej jebiący zjełczały tłuszcz i eksploruje. Chyba swojej żony za coś nienawidził, że po takich perfumach do domu po kanapki zajeżdżał. Cieszyłem się, że mam zj🤬y węch po Covidzie jak wyszedł