Gdy kupisz ładny drogi znicz za 150 zmarłym ale nagle amba fatima i na grobie tego ni ma i zostaje sam nadpalony wkład za 4 zł ale kupić drugi raz zawsze możesz.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Ja mam od lat te same lampiony wstawiam tylko wkład nowy
Może nie wyglądają na nowe i nikt się nie połasił hehe
Może nie wyglądają na nowe i nikt się nie połasił hehe
Za trzy pokolenia nikt nie będzie o nas pamiętał. Serwery sadola będą nieaktywne, prawnuczek nie będzie nawet wiedział, jak mieliśmy na nazwisko.
Całkiem niedawno uświadomiłem sobie, że nie wiem, jak nazywała się moja prababcia. Grób zostaję na 50 lat, a potem truchło idzie na śmietnik, a dół bierze następny.
Jedyny ratunek to życie wieczne, bo tutaj na ziemi to życie robaka niczym się nie różni od mojego.
Naukowcy badają stan kwantowy duszy, wyniki są obiecujące...
Całkiem niedawno uświadomiłem sobie, że nie wiem, jak nazywała się moja prababcia. Grób zostaję na 50 lat, a potem truchło idzie na śmietnik, a dół bierze następny.
Jedyny ratunek to życie wieczne, bo tutaj na ziemi to życie robaka niczym się nie różni od mojego.
Naukowcy badają stan kwantowy duszy, wyniki są obiecujące...
Mister_Klex napisał/a:
Nie wiem stary jakie tam macie konflikty na wsi, ale tu w mieście to wszyscy mają w dupie co kto ma w portfelu. Pozdrawiam
Czytania ze zrozumieniem to jednak Ciebie w tej Twojej metropolii nie nauczyli.
Wrzuć sobie w mapę 52.0519546,4.5118932
Cywilizacja, nie jakaś tam zacofana warszafka, czy osrany przez latające szczury Kraków.
Pamiętajcie nigdy nie korzystać z tanich okazji przy cmentarzach bo mogą to być właśnie hieny cmentarne, a jeśli pomyślicie sobie że nie będziecie przepłacać i tak od takiej hieny kupicie to musicie pamiętać że ta hiena później i tak zajebie zakupioną u niej wiązankę czy znicz.
Kriski napisał/a:
Pokazuję Ci frendzlu że jestem z miasta. A o swoich marzeniach chłopakowi opowiadaj.
Ta ta , tak sie tłumacz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie