Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
baronturbina 2022-05-09, 21:58 4
djpyza napisał/a:

idioto znasz pochodne słowa ? czy nie nie znasz bo jesteś niedorozwojem umysłowym po gimnazjum i tyle w temacie piewniczaku sadolowy:****

Poewniczku? Kolejne słowo po Podlaski? Oj… Emil wychodzą braki edukacyjne z Podlasia. „Pochodne słowa” No istny omnibus! Powiedz mi w jakim języku jest „temu tak seplenisz”? Może chodziło ci o „dla tego tak seplenisz”?
Postaram się po twojemu napisać! Tylko się nie śmiej!
Chłoopczyku z podlassjia, njje powinjjeneś czasem lekcjji odrabijać? Jutro do szkoooły. Ucz sje języka polskjjiego.
Mam nadzieje że żadnego przeciągnięcia i niepoprawności nie pominąłem. Emilku śpij dobrze.

W zasadzie jesteś imbecylem z ciemnogrodu, który nie potrafi złożyć zdania po polsku. Znaczy obraziłem ciemnogród porównując go do Podlasia, ale inaczej byś nie zrozumiał. Dzieciaku skończ podstawówkę i naucz się w ojczystym języku wypowiadać. Wtedy napisz.
Zgłoś
Dziamdzi 2022-05-09, 22:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SanEscobar94 2022-05-09, 23:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tetrix 2022-05-10, 1:42
Zgłoś
PsikutaBezS 2022-05-10, 4:23 1
Uwaga podejrzenie o LGBTQ+
Zgłoś
Cycu320 2022-05-10, 5:37 2
Zgłoś
kaziolord 2022-05-10, 7:51 1
To ta sama szkoła co od rudego grubego
Zgłoś
Kurde26 2022-05-10, 8:35
Zakochałem się. Jeśli to nie jest tranzystor to mogę ją nawet adoptować.
Zgłoś
kryminal666 2022-05-10, 9:44 3
Who's That Girl ?! sie pytam
Zgłoś
ArtoldStolzmannn 2022-05-10, 9:54
Zgłoś
goofastfood 2022-05-10, 16:24 1
kryminal666 napisał/a:

Who's That Girl ?! sie pytam

Pewnie Pani trener wreslingu zainteresowała się nowym prospectem.
Zgłoś
djpyza 2022-05-10, 20:58
baronturbina napisał/a:

Poewniczku? Kolejne słowo po Podlaski? Oj… Emil wychodzą braki edukacyjne z Podlasia. „Pochodne słowa” No istny omnibus! Powiedz mi w jakim języku jest „temu tak seplenisz”? Może chodziło ci o „dla tego tak seplenisz”?
Postaram się po twojemu napisać! Tylko się nie śmiej!
Chłoopczyku z podlassjia, njje powinjjeneś czasem lekcjji odrabijać? Jutro do szkoooły. Ucz sje języka polskjjiego.
Mam nadzieje że żadnego przeciągnięcia i niepoprawności nie pominąłem. Emilku śpij dobrze.
W zasadzie jesteś imbecylem z ciemnogrodu, który nie potrafi złożyć zdania po polsku. Znaczy obraziłem ciemnogród porównując go do Podlasia, ale inaczej byś nie zrozumiał. Dzieciaku skończ podstawówkę i naucz się w ojczystym języku wypowiadać. Wtedy napisz.

jesteś dalej bałwanem potwierdzasz to za każdym razem chcesz udać ze jesteś dorosły ale ty nie rozumiesz podstawowy zdań które są w języku polskim. weź tam usiać swoim tłustym dupskiem z ojcem czy z matka niech ci wytłumaczy jak można odmieniać słowa które twoim głupim zdaniem nie są po polsku ^ .chodź co się po takim dziecku durnym domyśleć że tego po prostu nie rozumie ! bo nie zna jak można odmieniać. jak cię szkoła lub stary lub stara durna tego nie nauczyła to twój problem. że masz teraz wielkie problemy.
Zgłoś
Ogórek 2022-05-10, 21:52
Kocham ją !!!
Zgłoś
djpyza 2022-05-10, 23:56
Zgłoś
baronturbina 2022-05-11, 1:27 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem