Co to kuźwa było? xD
Jak dla mnie szczupła biała łaska naj🤬a czarnemu cwaniakowi.

Po drugie to nie czar.uch tylko skośnooki, mi się tak wydaje się

podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platonmam nadzieję że pindol nie latał między udami... Albo trenuje sztuki walki albo ma braci, którym nie była nigdy dłużna...
Po drugie to nie czar.uch tylko skośnooki, mi się tak wydaje się
Może pójdziemy na kompromis? Skośnooki cz🤬ch? Z reszta czarny czy żółty, wp🤬l ładny dostał

Jak dla mnie szczupła biała łaska naj🤬a czarnemu cwaniakowi.
aaa to ja wiem dlaczego seplenisz

wiem wiem nie musisz kończyć !
aaa to ja wiem dlaczego seplenisz pewnie twoja luba cię tak właśnie okłada ! i ci się zwoje mózgowe poprzestawiały temu tak seplenisz więcej już wszystko jasne !
wiem wiem nie musisz kończyć !
Emilu Czeczko. Zdecydowanie masz racje, tylko w Polsce „A” mówi się kobieta, dziewczyna a nie „luba”. Co znaczy po podlasku „temu tak seplenisz”? Komu? Kim jest ten, któremu seplenię? Gdzie temu seplenię? Spytam nieśmiało… czy bez Wikipedii potrafisz podać definicje słowa „seplenić”? Wiesz co ro znaczy?
Emilu Czeczko. Zdecydowanie masz racje, tylko w Polsce „A” mówi się kobieta, dziewczyna a nie „luba”. Co znaczy po podlasku „temu tak seplenisz”? Komu? Kim jest ten, któremu seplenię? Gdzie temu seplenię? Spytam nieśmiało… czy bez Wikipedii potrafisz podać definicje słowa „seplenić”? Wiesz co ro znaczy?
idioto znasz pochodne słowa ? czy nie nie znasz bo jesteś niedorozwojem umysłowym po gimnazjum i tyle w temacie